Basso Metsässä

Sunnuntaipällistelyä metsässä

21.30Anni

 Pahoittelen jo etukäteen maailman pisintä merkintää. Se plärää ken jaksaa ;)


Tänään lähdettiin Oskari, Basso, minä ja Wissi vähän reissuun. Paitsi että Wissi ei päässy metsään, kun sitä ei voi siellä päästää irti ilman että jaloissa on taas muutama kiva haava. Wissi siis meni äiskän luo siksi aikaa hoitoon. Mukaan lähti iskä ja sisko myös, joten meillä oli oikein rattoisa reissu.

Wissi oli kuulemma mennyt äitin perässä sisälle häntä heiluen, mutta kun se tajusi ettei kukaan muu seurannutkaan sisään, se huolestui. Parin luutikun jälkeen Wissi oli taas tyytyväinen ja nukkui pedillään.


Me suunnattiin metsään ja voi että kun Basso huomasi autosta pompatessaan kuinka hauskaa onkaan kun saa juosta sydämensä kyllyydestä ihan mihin suuntaan vain! Oskari otti Oskarimaisen lunkisti. Lönkötteli menemään ja tarkkaili minua namien toivossa. Kuten kuvista näkyy oltiin mäntykankaalla, joten Bassonkin oli helppo liikkua eteenpäin.



Kävin mutkan suolla, mutta hilloja ei näkynyt. Siellä Basson oli aika vaikea kulkea. Se sukelteli suopursujen varsien alta ja haukkui, kun ei saanut Oskaria millään kiinni. Harmi kun siitä hepulista ei tullut otettua kuvia.


Muuten taas otin kuvia kyllä enemmän ja vähemmän liikaa. Iskällä oli myös kamera ja sieltäkin löytyi hyviä otoksia. Esimerkiksi kuva missä on Basson juoksusta kuvasarja, on iskän ottama.


Sää oli hyvä, vaikka tälle päivälle luvattiinkin vesisadetta. Oli mahtava kun sääskiä ei näkynyt ollenkaan (no okei, ehkä kaksi) ja aurinko paisteli välillä pilven raosta. Käveleskeltiin hitaasti, mutta Oskari ja Basso juoksivat varmaan kymmenkertaisen matkan meihin verrattuna. Ei ihme että täällä on nyt kovin hiljaista.


Me oltais varmaan sivullisten mielestä näytetty hassuilta kun oltiin iskän kanssa kyykyllään polun varrella ja kuvattiin nättejä kanervankukkia kummatkin tahoillamme. Sisko istui polulla ja järjesteli muurahaisia tai etsi mukiinsa puolukoita. Koirat puuhailivat lähistöllä omia koiranjuttujaan.

Välillä pidettiin istuskelutauko ja juotiin mehua ja syötiin pari palaa suklaata. Lähdettiin niin kiireellä ettei pojille tullu laitettua vettä mukaan. Onneksi ei ollu niin kovin kuuma ilma ja lenkkikin oli suhteellisen lyhyt.


Mää haluan auton!! Olis ihan mahtava kun voisi useammin mennä koirien kanssa oikein kunnon metsään, jossa ne saa rällätä ilman, että koko ajan tulee joku vastaan. Puistot on kuitenkin niin tylsiä ja ihan nähty.
Joku semmonen söpö pieni auto mihin koirat kuitenki mahtuis ja jolla voisin kuskata niitä ympäri kaupunkia. Sitten jos olis auto ja lisää rahaa, me alettais käymään jossain treeneissäkin koirien kans.



Oskarin nahan liikkeitä. Yläkuvassa nahan liike eteen ja alas, alakuvassa ylös ja taakse.








































































 Oskari ja Basso veti pienet rallit mettässä vielä loppuverryttelyksi:
Metsälenkin jälkeen oltiin vielä porukoiden takapihalla istuskelemassa ja Wissi innostui leikkimään pallolla. Siinähän kävi lähinnä niin että Wissi otti pallon, houkutteli Oskarin ja Basson leikkimään, jätti pallon ja hyökkäsi poikien kimppuun. piti sitten keskeyttää leikki kun Wissi meinasi solmia kaikki oman narunsa ympärille vähän liian tiukkaan. Niitä kuvia laitan sitten uudemmalla kerralla näkyviin, tässä on jo sen verran kuvatavaraa tullut esille.



Miten sitä opetellaan laittamaan vain muutama kuva per kirjoitus? ;)
Toivottavasti joku nauttii tästä kuvamäärästä, minä ainakin.

You Might Also Like

2 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake