Basso Kiko

iPhone kuvapankki

10.00Anni

Löysin yhden kansion kuvia, joista näkyi hyvin meidän viimeisen vajaan kolmen vuoden elämä tiivistettynä. Jotenkin tuntui vähän siltä että kuvat koostuivat lähinnä koirien hauskoista nukkuma-asennoista, tai todisteita siitä että minä olin taas päästänyt koirat sänkyyn, tai että olin nukahtanut koirien kanssa lattialle... Eli hyvin tärkeitä tapahtumia!

Ensimmäinen kuva on otettu kun Oskari oli vielä meidän ainut koira. Me yritettiin harjoitella tuolloin lelun etsimistä oikeasta kupista, mutta mä olin hätähousu eikä Oskari koskaan sitä oppinut.


Oskari on varmaan käynyt uimassa ja on kiertynyt kerälle auton lattialle matkaa varten. Vesipedolla menee edelleen vettä väärään kurkkuun kun se yrittää uida...

Oskarin rakkaat vesileikit vähän turvallisempana versiona. Ei menny vettä henkeen <3

Wissi tykkäsi maata kovalla betonilattialla parvekkeella jos sinne aurinko sattui paistamaan ja ovikin oli sopivasti auki. Näyttää niin mukavalta.


Asuttiin vielä Vuosaaressa tähän aikaan ja koirat sai käydä ainakin kolmessa eri koirapuistossa, joskus monta kertaa päivässäkin. Tämä puisto oli mukava. Paljon tasaista maata eikä kuoppia, joten Wissin oli turvallista juosta. Itse asiassa tästä puistosta tuli mieleen kun olin Wissin kanssa rullaluistelemassa ja mentiin käymään tuossa puistolla kun mentiin kotiin päin. Wissi juoksi innoissaan muiden sekaan ja törmäsi varmaan toiseen koiraan. Huuto oli hirveä ja Wissi linkkasi sitä nivelrikkoista jalkaansa (jota ei silloin ollu tutkittu kunnolla) Se varmaan jotenkin vääntyi tai nyrjähti, mutta kotimatkalla Wissi saattoi jo kävellä ihan tavallisesti nilkuttamatta. Kyllä se minut silti pelästytti!


Onni Nauttii mökkireissuista ja lämpimistä vilteistä.

Kikolla oli vähän ongelmia sopeutua siihen ettei se saanutkaan olla irti mökillä koko ajan, sillä sen korvat tuppasivat katoamaan ja se Oskarin kanssa katosi jonnekin pöheikköön.

Sitten oli vuorossa muutto Helsingistä Ouluun ja koirat saivat elää hetken aikamoisessa kaaoksessa, kuten myös mekin.

Viimeisenä päivänä Oskarilla oli seuranaan enää ydinluu ja pino sekalaista tavaraa joka oli tarkoitus survoa vielä autoon.


Autohan oli aika täynnä ja tällaiseen palapelin kasaamiseen meni kyllä aikaa ihan ruhtinaallisesti. Mutta niin vain saatiin kamat tuohon pakuun ja yhteen henkilöautoon ja kaikki kerralla kulki Ouluun.

Oskari otti paikakseen nukkua eteisessä kenkien seassa, koska siellä lattia oli mukavan viileä oven alta tulevan vedon vuoksi.


Wissin ensimmäinen syksy Suomessa koitti ja minun piti keksiä sille hätävaravaatetta ennen kuin äiskän ompelimo jyrähti käyntiin ja Wissi sai takkia ja haalaria. Myös täti on tehnyt Wissille kaksi hauskaa neuletta jotka pitävät sen hyvin lämpimänä kovilla pakkasilla.

Oskarin TOTEEMI


Meidän muutaman päivän vieras Rolle. Sympaattisempaa pikkukoiraa saa kyllä hakea. Harmi että Rollen vierailu jäi niin lyhyeksi.

Nukuin Rollen ja Wissin kanssa olohuoneessa koska halusin seurata Rollen vointia pitkin yötä. Se yski välillä niin vaikean kuuloisesti että halusin olla tarkistamassa miten se voi.

Rolle esitteli hauskoja puoliaan kun se kerjäsi Karrilta ruokaa keittiössä. Eihän noita nappisilmiä voi vastustaa :D

Seuraava vieras meille saapui joskus marraskuussa? En edes enää muista. Niin ja vuosihan on 2009. Rokka tuli kotihoitoon Espanjankoirien kautta ja oli meillä joulun yli tammikuun alkuun jolloin lähti uuteen kotiinsa Helsinkiin.


Onni oli kylästelemässä isojen koirien luona ja rohkaistui päivä päivältä olemaan enempi näiden isojen kavereidensa seurassa.


Basson junamatka kohti Oulua sujui Karrin takin sisällä nukkuessa. Se on kasvanut niin paljon!


Onnikin sai pian Basson kotiutumisen jälkeen uuden pikkuveikan ja Onnin koirakaveripiiri senkun laajenee!

Siihen stoppasi kuvatulva iPhonesta.


You Might Also Like

1 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake