lenkkeily Oskari

Hyvää vappua näin jälkikäteen!

17.08Anni

Oskari kävi vappupäivänä vapputorilla. Lähdettiin pienellä porukalla käymään torilla vähän ostamassa lakua ja ilmapallokin oli tottakai saatava. Oskari lähti mukaan juoppomagneetiksi ja vähän tsillailemaan kaupungin vilinään. Juoppomagneettius ei kyllä ollut tahallista, sitä vain sattuu koirien kanssa.

Oskari tapasi 4(?)kk ikäisen kaukaasianpaimenkoiran pennun vappuvilinässä. Pentu olisi kovastikin halunnut leikkiä mutta Oskari otti asian lopulta aika viileästi eikä jaksanut kiinnostua toisen härkkimisestä.

Ihmisiä oli paljon ja Oskari sen kuin porskutti menemään. Nähtiin muutama tuttu ja Oskari oli vähän turhan onnessaan. Taas nähtiin ettei sillä ole paljon enää käytöstapoja jäljellä kun en ole siihen tarpeeksi keskittynyt. Hyppi ja pomppi ja likasi ihmisten vaatteita.
Että tervetuloa vain tervehtimään Oskaria jos satutaan törmäämään. ;)
Sitten Oskarille löytyi hyvä pallo. Oskari kun on niin rakastava koira, niin mikäs sen parempi kuin I love you pallo. Oskari ei edes huomannut kun pallo keikkui niskan päällä. Liekkö vain keventänyt raskasta taakkaa jota Oskari joka päivä pään muodossa joutuu kantamaan.
Ensin jaksoi vielä komeasti edustaa, mutta välillä piti sekä odottaa josko saisi vähän jäätelöä syöjiltä...
... Mutta lopulta poseeraaminen ei ollut enää niin kivaa ja Oskarista tuli perusOskari. Lumppasilmä
Miten voikin koira näyttää noin surkealta :D Oskari taitaa tämän kyllä ehdottoman hyvin. Ei tuollaista olekkaan.
(ps. Oskari ei ollut oikeasti irti, muokkasin kuvaa vähän :))

Hyvää vappua!

You Might Also Like

0 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake