Opaskoirakoulu Oskari

Oskarin opasurasta mietteitä

19.41Anni

Tässä sitä odotellaan että Oskarin tulevaisuudesta tulisi vähän uutta tietoa. En uskalla opaskoirakoululle soittaa ja kysyä asiasta koska mulle sillon keväällä sanottiin että sitte syksymmällä eli elokuun aikana varmaan tulee tietoa siitä mitä Oskari tekee jatkossa. Miten minä sitte seleviän ilman tuota varhaisvanhentunutta rauhanmiestä jos se jatkaa opasuraansa eikä jää meille asustelemaan.

Wissillekin voi tulla vähän vaikeita aikoja jos Oskari lähtee kokonaan. Nykyään yksinolot järjestyy jo ihan hienosti mitä ne nyt muutaman kolme minuuttia ulvoo ja volisee yhdessä. Lopun aikaa (noin viidestä tunnista) Wissi ja Oskari vaan nukkuu nätisti ihan hiljaa. Videokameralla voi kuvata vähän vajaa viis tuntia joten jos ne on pidempään yksin niin loppuajasta ei oo mitään tietoa sitte.

Tässä Oskari hienosti loikkaa. Kuva on tosi iso, en jaksanu sitä pienentää, jos sen yrittää tuosta isommaksi avata. Voi ku tuleehan sitä ikävä jos se lähtee. Vaikia nyt ku ei tiiä miten suhtautua tuohon Oskariin, ei tiiä lähteekö se vai jääkö se ja pitääkö nyt valmistautua mihin. Voe voe.

Eipä tässä muuta ihmeellistä. On se vaan ollu tosi hyvä vaihtoehto ottaa hoitokoira opaskoirakoululta :)

You Might Also Like

0 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake