Oskari Porukoilla

Pihapuuhastelua

22.37Anni

Tänään ollaan koirien kanssa oltu ulkona oikein urakalla. Minä olin koululla ja ulkona sielläkin. Koirat oli äiskällä hoidossa ja Ossi pääsi pärskyttämään veteen. Ei kuulemma uinut, mutta sai aikamoisia hepulipömpeleitä ja juoksi pitkin rantaa. Wissikin oli ottanut spurtin  riehuvan Oskarin perään ja kastunut vatsaan asti.

Kun tulin koulusta, olinkin koko iltapäivän porukoiden pihalla koirien kanssa. Otettiin aurinkoa ja tein vähän pihahommia. Koirat makoili auringossa ja nauttivat kesästä. (vai mistä sen tietää nauttiiko ne, jos niillä onki ihan kamalaa... :o)

Takapihalta on aita poistettu joten Wissi oli remmissä. Oskari sai olla irti ja nyt harjoitellaan sitten rajoja ilman aitoja. Saa nähdä kuinka hyvin tuo ukkeli muistaa pysyä aidan oikealla puolen. Ihan hyvin se nytkin menee, mitä nyt välillä vähän nenä ja jalka ja toinenkin jalka eksyy väärälle puolelle. Kuitenkin vanhan aidan raja on jäänyt muistiin, koska ei se poitsu ole ensimmäisenä syöksymässä pikkumetsään ja naapureiden pihoille kun ulos pääsee.

Huomenissa on taas koko päivä koulua ja koirat jää kaksistaan kotiin. Wissi protestoi tänään kun menin ulos ja sähläsin pyörän kanssa ulkona. Se alkoi minuutin kuluttua haukkumaan, enkä vieläkään muistanut katsoa kuinka kauan ne mökäsivät kun olin lähtenyt. Kamera oli siis taas päällä nauhoittamassa ulvontakonserttia johon Oksari nykyään osallistuu. Onneksi se ei Ikinä aloita sitä itse, vaan huuta vain jos Wissi huutaa. Muuten meillä olisi pienoinen ongelma.

Niin ja takapihalla oli tänään myös naapurin koirat, omalla pihallaan tosin ja verkkoaidn takana, mutta Oskari ei ruvennut sähläämään tyttöjen kanssa aidan läpi vaan tyytyi haistelemaan nätisti kun muistutin vähän kauempaa että aidalla ei auta riekkua. Oli kyllä lämmintä, ja toivon että on huomennakin kun ollaan taas ulkona :) sekä koulussa että koirien kanssa kotosalla.


Hyvää yötä!

You Might Also Like

0 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake