Kaapo koirapuisto

Wissi tapaa ystäviä, Oskari mököttää kotona

20.46Anni

Tänään vietettiin koirapuistossa aikaa kaksi tuntia Wissin kanssa. Kello 12:00 oli vinttikoiratapaaminen Tuiran puistossa ja me oltiin Wissin kanssa paikalla jo puoli 12. Muita tällöin ei vielä ollut paikalla, mutta ensimmäisenä paikalle saapui Wissille ennestään tuttu kaksikko whippet ja espanjasta tuotu galgoneiti. Ylläolevassa kuvassa paikalle on saapumassa toinen espanjalainen galgo joka on myös Wissille tuttu. Koirat meni ihan hulluiksi ja hännät vispasi niin ettei niitä melkein kuvaan saanut.
Kaapo on melkein ovella ja hurjat ystävät ei millään malta tulla pois ovelta että kaveri pääsis sisälle. 
Galgoneito Moccan piti ihan sanoa isoon ääneen kun Kaapo lähestyi porttia liian hitaasti. Rommi tarkkailee taustalla fiksusti hiljaa kaverin lähestymistä.
Porukkaa oli loppujen lopuksi aika mukavasti. Paikalla oli Wissin lisäksi kaksi espanjalaista galgoa, Pepe ja Mocca. Kaksi whippettiä, saluki sekä nuori afgaani. Muutama viikko sitten kun käytiin Wissin kanssa vinttaritapaamisessa, ei Wissi oikein uskaltanut liikkua, mutta tällä kertaa vauhtia riitti oikein mukavasti.

Mulla tuli kuviakin otettua vaivaiset 225. Enempää ei kortille edes mahtunut. Taas oli suurin osa huonoja laadultaan, mutta ei kaikkia huonojakaan kehdannut poistaa :D On se kumma kun ei pysty niitä surkeimpiakaan poistamaan. "kun tämäkin on niin ihana"
Kaapo oli tänään kovin rohkea galgomies ja uskaltautui irroittautua omistajastaan kauemmaksi kuin aikaisemmin koirapuistoillessa. Kaapo jopa otti juuri ennen lähtöä yhden juoksuspurtin porukan mukana. Oltiin kaikki tosi iloisia Kaapon kanssa. Koira ihan nauroi kun se oli niin iloinen.
Kaapo on kyllä aivan uskomaton komistus. Tuossa muutama kuva todistamaan tätä tosiseikkaa.
Mukana menossa oli myös Ramona, joka ensin katsoi meininkiä aidan toiselta puolelta, mutta tuli sitten kaikkien isojen kanssa samaan puistoon ja saikin heti kaverin.
Oli kyllä mukavaa hulinaa puistossa ja koska melkein kaikki tunsivat toisensa, oli meininki aika sopuisaa. Vauhtia riitti ja koirat keksi kyllä viihdyttämistä. Viihdyttivät sekä meitä että itseään.


Oskarin kanssa sitten käytiin illalla kävelylenkillä Oskarin tahtiin. Nuuskuteltiin ja seisoskeltiin. Nyt on sitten kaksi tyytyväistä koiraa kotosalla. Wissi on niin poikki että tuskin jaksaa asentoa vaihtaa tuossa sohvalla.

You Might Also Like

0 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake