Juorkunamökki Mosku

Keväinen mökkireissu

10.08Anni

Pääsiäisen kunniaksi vaihdoin taas blogin ulkoasua. Edellinen oli jotenki niin vaisu. Muuta mä en täällä sitten teekkään, ku käyn vaan vaihtamassa ulkoasun ja thats it. No ei, tänään ajattelin laittaa vähän kuvia eiliseltä mökkireissulta kun koirat sai peuhata pihalla sukulaisten lapinkoiran kanssa.

Mökissä makoiltiin lattialla, minä ja koirat tietenkin yhdessä läjässä aina välillä. Syötiin hyvin (paitsi koirat) ja oltiin ulkona ja juostiin (lähinnä vain koirat.)
Ulkona oli sumuista ja märkää, mutta koiria tämä ei paljon hetkauttanut. Jopa espanjatar tykkäsi olla sateessa kun sai rellestää vapaana. Ensin Wissi oli kiinni, mutta koska lumihankeen neiti ei lähde juoksemaan, uskaltauduin päästämään tyttelin vapaaksi, ja siellähän se lapioituja polkuja pitkin sitten revitteli menemään. Oskari ja Moskupoika juoksivat perässä ja Wissi lällätti kun ei pojat saaneet kiinni vaikka kuinka juoksivat.
Tässä kuvassa Wissi onkin vielä fleksissä kun ei uskallettu ihan heti päästää tyttöä ittekseen. Lapioijan kasvot on sumennettu ääliömäisen ilmeen takia. Hyvä tilannekuva kun kaikki koirat menee hangessaomia polkujaan.
Oskari ja Mosku leikki pitkään kahdestaan hangessa kun Wissi oli vielä sisällä. Hyvin niillä sujui vaikka eivät olleet pitkään aikaan nähneet. Oskari oli viimeksi vielä paljon pienempi kun pojat tapas edellisen kerran.

Sitten Wissi pääsi myös messiin. Vauhtia siitä löytyi ehkä enemmän kuin pitkään aikaan kun hepulia pukkasi. Oli kiva katsoa kun koirat nautti lumessa pörräämisestä. Tulihan siinä itsekin hyvälle tuulelle.

Oskarin hännästä löysin jotain jännää kun käytin sen pesulla tässä muutama päivä taaksepäin. Esittelin tässä muille kun Oskarin hännässä on kohta jossa kasvaa karvaa joka on tyvestä valkoista ja päästä mustaa. Sitä on vain tietty läntti hännän tietyssä kohdassa ja muualla on normaali karva. Mikähän sekin lie?

Oskari ja Mosku vietti mökissä suurimman osan ajasta kuivumassa joko pesuhuoneessa tai eteisessä kun olivat sen verran märkiä. Wissi taas sai luksusta ja makasi lämpimän takan vieressä pedillään kun oli helpompi kuivata kuin karvaisemmat veljensä.
Oskari osallistui äiskän kanssa lumiukon tekemiseen ja raapi siitä puolet pois. Hyppäsi ukkoa vasten ja kaapi tassuillaan lunta. Miksi sen piti juuri siihen mennä hyppimään kun lunta oli jokapuolella ihan tarpeeksi ;)

You Might Also Like

0 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake