Oskari Wissi

Kevättä rinnassa

10.57Anni

Täällä vaan aurinko paistaa ja linnut laulaa. Mikäs sen mukavampaa kuin aloittaa viikko lintsaamalla ja mennä koirien kanssa ulkoilemaan. Pakkasta ei pitäisi kauheasti olla mutta lunta on sitäkin enemmän. Ja sitä vaan tulee. Viimeksi tais sataa toissapäivänä.

Wissillä on kevättä rinnassa kun jänöt alkaa juoksennella suurissa määrin hangilla. Saas nähdä milloin neito pongaa ensimmäisen oululaisen rusakkonsa. Vielä ei onneksi ole niin käynyt, toivottavasti jää koiralle vain haaveeksi. Koska en nyt Wissiä hirveä pitää irti niinkään paljon kuin keskellä keskeisintä talvea, ajattelin josko sille ostaisi fleksin metsälenkkejä varten. Ei niin että se riehuu fleksi pitkällä pusikossa, mutta sais ainakin haistella rauhassa hajut enkä nykisi sitä koko ajan eteenpäin.
Testasinpa siis vähän lainafleksiä eilen Wissin kanssa ja koska olin tyhmä ja villitsin koiraa että se tajuiaisi olevansa "vähän" pidemmässä hihnassa (8metriä), olin rähmälläni alta viiden minuutin. Kun se saa ittensä vauhtiin niin ei Annit taida pysyä perässä hihna pitkällä. Sitä täytyykin sitten erikseen harjoitella jos fleksin mielii hommata : D

Oskari vaihtaa kesäturkkiin innokkaasti. Karvaa löytyy enemmän kuin koskaan sängystä ja lattialta ja pöydän alta ja katostakin. Sellaista harmaanruskeaa höttöä se tiputtaa ja harjasin siitä yhden tai kahden karvalakin verran karvaa tuossa muutama päivä taaksepäin.

Meidän kouluttautuminen Oskarin kanssa on mennyt vähän puihin. Ei osata enää istua, olla paikalla eikä edes tulla luokse. Mutta kyllä tämä tästä kun kevät etenee ja lumet vähenee. (paitsi etten tiedä miten se mitenkään liittyy Oskarin koulutukseen. Huoh)

You Might Also Like

0 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake