Basso Temppuillaan

Ruudun jatkot

16.18Anni


Toinen päivä ruututreeneissä aloitettiin ilman kuvaajaa, mutta toiselle treenihetkelle saatiin ihka oikea videokuvaaja, joten Enjoy! Me ollaan selvästi päästy eteenpäin Basson kanssa. Tämä on mun osalta vähän kokeilua siitä, millä kaikilla tavoilla voin varioida lähetyksiä, palkkausta yms.

Ja kuinkas muutenkaan kuin liian monta toistoa. Ahneella on juurikin sellainen loppu. Mutta tästä taas opittiin jotain uutta ja tärkeää.

Basso rakastaa ruututreeniä. Karri käytti sen pissillä ennen aloitusta kun kasailin ruutua valmiiksi ja se tuli aikamoista vauhtia (jos olisi saanut itse päättää) takaisin päin.

Mietin tuohon palkkaukseen josko ottaisin ja opettaisin ton kosketusalustan jonka laittaisin Bassolle ruutuun. Olisko se tehokkaampi kuin pelkkä namialusta ja miten sen poishäivytys jos koira ei ymmärräkään ruutua siinä alustan ympärillä? Oma asento on ärsyttävän kumara, että ehtii palkata Basson useasti seisomisesta, mutta tämä korjaantuu pikkuhiljaa kun aika pitenee.

Illalla vielä yhdet treenit tälle päivälle ja huomenna sama kolmen treenin satsi sitten toteutukseen. Yksi a4 on jo täyttynyt omista kommenteista, kysymyksistä ja huomautuksista koskien tämän päivän treenejä, joten aivot on ainakin ollu kovalla käytöllä. 


Päiväkodin tytöt kävi aidan yli huikkaamassa, että mikä mahtaa olla koiran nimi, mutta en ehtinyt keskittyä valitettavasti vastaamaan. Tytöt taisivat seurata meidän treeniä aidan raoista.

Lopuksi me Basson kanssa naksuteltiin vielä viimeiset herkut pois taskusta ja treenattiin vähän seisomista. Kyllä tuli käännöstä oikealle ja vasemmalle ja vaikka minkälaista venkoilua suuntaan ja toiseenkin. Melkein sattumalta tuli palkattua viimeinen toisto aivan täydellisesti. En anna kaikkea kunniaa vahingolle, vaan väitän, että tietoisesti naksautin juuri silloin kuin pitikin. ;)



You Might Also Like

0 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake