Temppuillaan Wissi

Harrastusgalgo

17.19Anni


Wissi pääsi tänään tutustumaan uuteen koemuotoon. Lähdettiin aamusella johannan kyytiin ja kohti Kempelettä. Perheen pojet on mökkeilemässä, joten Wissiä ei voinut jättää yksin kotiin. Wissi siis hyppäsi myös auton takapenkille ja otti mukavan matkustusasennon. Kokeen järjestäjänä toimi rottweileryhdistys ja suurin osa osallistuvista koirista olikin rottiksia.


Minä otin kameran mukaan. En tällä kertaa niinkään suorituksia kuvatakseni, vaan jotain muuta kivaa. Sain muutaman kivan kuvan koirista ennen ja jälkeen suorituksen. Alla narttu- ja urosrotikka oman suorituksen päätteeksi kuulemassa arvostelua.





Wissi osallistui kyttäämällä aidan raosta yhden parin suoritusta. Ilma oli ihan pirun kylmä tuulen vuoksi. Wissi oli suurimman osan ajasta autossa, mutta ennen lähtöä käytin sen tien varressa asioilla ja sit katottiin vielä pari koirakkoa. Kyllähän pieni vinttikoira olis osallistunut oikein mielellään bh-kokeiden tuomarointiin ja ehkä kipaissu jonkun kunniakierroksen kentän ympäri jos olisi aidan ylitse saanut loikata.



Serra otti itse paineita vähemmäksi ennen suorituksen alkua kierimällä nurmella hetken aikaa.Mukavan iloinen suoritus koirakolta ja koira sai hyvät kehut suorituksen päätteeksi ja läpimenon kunniaksi.


Me livahdettiin jatkamaan matkaa ennen viimeisiä koirakoita ja pölähdettiin Zeppeliinille. Saatettiin vahingossa käydä syömässä ja hakea Arnoldsilta donitsit. Sillä aikaa Wissi oli tsekkaillut auton läpi sattumien varalta ja nukkui kerällä pelkääjän paikalla kun tultiin takaisin.

Mutka kotona ja vähän lepoa ja heti perään treeneihin Wissin kanssa. Johanna tuli Hiskin kanssa meidän lähikentälle treenaamaan ja oli mukava kun oli seuraa. Wissin kanssa otin kontaktiharjoituksia ja kokeilin sen kanssa uutta lähestymistapaa sivulle tuloon ja seuraamiseen. Naksuttamalla kontaktia ja päästiin jopa tosi kivaan kontaktiin ja sivuttain kulkemiseen viimeisen treenipätkän kohdalla. Välillä galgon motivaatio oli maan haistelussa, kun Hiskin jälkiä piti tutkia tarkasti, mutta tauon jälkeen päästiin taas vauhtiin.

Nyt mulla on taas väsynyt ja hiljainen vinttieläin uudessa sängyssään nukkumassa. Tavoite saavutettu tältä päivältä.



You Might Also Like

1 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake