Basso Lenni

Syyskuu

12.39Anni


Syksy ei ole lähtenyt käyntiin kyllä ilmojen puolesta vielä ollenkaan. Ja sehän ei kyllä haittaa tätä porukkaa ei sitten yhtään. Päivällä on lämmin ja aurinko on paistanut monta viikkoa putkeen.

Minä olen seurannut Koiraamon kursseja iltaisin harjoittelun merkeissä, koirat on saaneet käydä juoksentelemassa syksyisessä metsässä ja Oskarin kanssa käytiin pari reissua Kajaanissa elo-syyskuun vaihteessa.

Ensimmäisellä viikolla Kajaanissa kävin ukkona kaverin heelerille, jolla oli tulossa pelastuskoirakokeet tulevana vkloppuna. Makasin metsässä ja yritin olla yskimättä, sillä satuin sairastumaan äkäiseen flunssaan saman tien kun pääsin Kajaaniin sunnuntai-iltana. Uskomattoman huono tuuri. Seuraavana päivänä me sitten maattiin Oskarin ja heeleri Hubbaksen kanssa sängyssä ja otettiin päivätorkkuja. Keskiviikkona jouduin antamaan periksi ja lähdin kotiin sairastamaan. Makasin kotona loppuviikon ja sunnuntaina lähdin takas koululle jo parempivointisena. Toisella kouluviikolla Oskari päätti saada kunnon ripulin ja sen kanssa juoksin sitten ulkona ja siivoilin oksennusta ja paskaa lattialta. Perus koiranomistajan viikko.


Wissin kanssa taas osallistuttiin Löytökoiralauantaihin sekä galgoteltalla, että minulla oli koirien virikkeellistämiseen liittyvä pieni pöytä galgoteltan vieressä. Oli kyllä tosi kiva päivä.


Wissi sai Löytökoiralauantain päätteeksi kirmata Lammassaaressa Nooan kanssa hetken ihan vapaana ja ai että tytsy otti kunnon spurtit. Tämän jälkeen lähdettiin purkamaan meidän telttaa ja autoiltiin kotiin.

 Basso lähti minun, Lennin ja iskän kanssa metsään yhtenä taas kerran nättinä syyspäivänä. Pojat juoksi varmaan monta kilometriä enemmän kuin mitä käveltiin polkuja ja metsänpohjaa pitkin ja lopputulos autossa kotimatkalla olikin kuvan mukainen.
Viimeiset kaksi kuvaa tuli napattua kun oltiin sunnuntaina matkalla mökille iskän, Lennin ja Basson kanssa. Oli taas väsynyt pikkuräksy kun tultiin kotiin. 

       
   

You Might Also Like

0 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake