Basso lenkkeily

Uudet lenkkimaastot (ja ensimmäinen elonmerkki pitkään aikaan)

20.14Anni

Hei ja Hei!

Me ollaan edelleen täällä. 
Oikeasti,
ollaan me.

Meille on esitelty uusia lenkkimaastoja joita on ny kolmella eri kokoonpanolla käyty testaamassa ja hyväksi havaittu.

Ensimmäinen reissu tehtiin mun parin työkaverin ja niiden koirien kanssa. Omasta porukasta mukana oli Oskari, joka näki viitenä ja hämmentyi tyttöjen paljoudesta.


Toisella kerralla lähdettiin Wissin kanssa matkaan. Ilmassa oli sadetta enemmän ja vähemmän, mutta aurinko paistoi kun meidän oli aika lähteä ulos autosta. Ei hullumpi keikka.


Kolmas ja uusin (tämänpäiväinen) reissu tehtiin ihan vaan omalla porukalla. Pikkusen pääsi reissu ajallisesti venymään kun auton avaimet luiskahti taskusta kesken lenkin ja niitä sitten puolitoista tuntia haeskeltiin. Ennen tätä oltiin siis ulkoiltu reilu kaksi tuntia ja nautittu kuvaamisesta ja koirien riemusta.


Mä olen pohdiskellut rotuvalintoja taas enemmän ja vähemmän ahkerasti ku töissä on törmännyt useampaankin rotuun joita on itselle tullut mietittyä. Jos jostain lähtisi liikkeelle, niin isovillakoira, lyhytkarvainen collie, portugalinvesikoira sekä barbet. Onneksi tässä on aikaa tutustua kärkipäässä pyöriviin rotuihin ja punnita niiden ominaisuuksia ja terveysjuttuja sekä kasvattajia.

Uuden pennun hankinta on ajankohtaista joskus. Ehkä sitten kun on kaksi senioria jäljellä, ehkä sitten kun on enää yksi. Ehkä kahden vuoden kuluttua, ehkä viiden. Meillähän on jo kaksi senioria. Basso, meidän pentu ja nuorimmainen täyttää marraskuussa jo seitsemän vuotta. Ihan uskomatonta miten aika kuluu nopeasti. Wissi on täyttänyt tänä keväänä 13 ja Oskarille tulee mittariin 9 vuotta syyskuun lopussa.

Wissin terveysjutuista ajattelin laittaa tulemaan sellaisen ajantasapäivityksen. Missä mennään ja mitä lääkkeitä mussutetaan. Palaan myös kuvien muodossa noihin meidän kaikkiin ulkoilureissuihin ja katotaas mitä muuta tuolta koneen kätköistä löytyykään tältä kesältä.

Huikkaa kommenttiboksiin hep, jos olit iloinen kun löysit täältä vihdoin jotain uutta matskua :D

You Might Also Like

0 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake