lenkkeily Metsässä

Oulunsalossa osa 1

12.00Anni

Tämä siis oli se ensimmäinen kerta kun meikäläinen pääsi Oulunsaloon asti hiekkakuopille. Mä en ole koskaan jaksanut selvittää missä päin tämä alue oikein on, joten me ei olla koskaan omalla porukalla sinne asti päästy. Oon lähinnä puolihuolimattomasti miettinyt välillä, että sinne olis kiva mennä ja siihen se on aina jäänyt. 



Mukana porukassa oli viisi keeshondneitiä, sekä aina yhtä valloittava herra Oskari. Porukasta kaksi kessua kuuluu mun toiselle työkaverille ja kolme toiselle. Tytöt otti Oskarin vastaan äänekkäästi ja Oskari näytti hetken autosta tulon jälkeen hyvin hämmentyneeltä kun harmaita tyttöjä juoksi ristiin rastiin autojen välillä. 

Hetki sen jälkeen kun oltiin kävelty eteenpäin, Oskari päätti kysäistä porukan toista nuorta likkaa leikkiin. Hieman saattoi olla tuhmat ajatukset pienen labradoriherran päässä, mutta tyttönen päätti ottaa kutsun juoksuleikin kannalta ja Oskari sai pinkoa kintut suorina tämän daamin perässä. 

Koko lenkin aikana Oskari leikki kaksi kertaa. Kolmattakin kertaa herra kyllä yritti, mutta sillä kerralla koko komppania päätti lähteä haukkumaan Oskarin perään. Alkaahan se jo vähän hirvittää ku tytöt määräilee. :D



Jos Oskarilla oli alkuun ongelmia erottaa nämä lenkkikaverinsa toisistaan ni mulla kyllä oli sitä ongelmaa pitkin lenkkiä. Muutama kerta pitäis tätä porukkaa seurata että olis koko ajan varma kuka menee missäkin.

En ole nähnyt keeshondeja aiemmin kovinkaan montaa kertaa aiemmin ja täytyy sanoa että vaikuttaa tosi näppärältä ja iloiselta rodulta. Pysyttelivät kivasti lähietäisyydellä koko lenkin ja seurasivat hyvin tiivisti omiaan. Näiden kanssa voi harrastaa monenlaisia lajeja ja ovat vielä aika pieniä. Noin niinkun mun koiramittarilla. :D Menevät pienistä keskikokoisesta koirista. 



Yritetään jossain vaiheessa päästä isommallakin työporukalla koiria ulkoiluttamaan ni sais hauskan ryhmäkuvan työporukan koirapopulaatiosta. Vaikka voi kyllä olla etten mä ottais Bassoa tuohon porukkaan mukaan. Se nyhtäis juoksuleikeissä tyttöjen persvilloja, haukkuis ja hilluis joka suuntaan, eikä malttais millään rauhoittua kun porukkaa on enemmän :D


Ei varmaan tule kenellekään yllätyksenä, että Oskari oli kotiin päästessään aika hiljainen ja huomaamaton loppupäivän. On se rankkaa pitää silmällä tuollaista määrää tyttöjä yhtäaikaa!






Ihan

You Might Also Like

0 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake