Koulu

Elossa!

20.27Anni


Heipparallaa! Me ollaan elossa. Voidaan hyvin ja ollaan onnellisia!


Basso tahtoo kertoa että ei meille ole mitään sattunut eikä tapahtunut. Tai no on, mutta ei mitään ikävää. Hiljaiseloa on jatkunut jo hyvän tovin enkä voi vieläkään luvata että alkaisin postailemaan tiuhempaan tahtiin, mutta ajattelin laittaa muutaman jutun ajastukselle tämän viikon aikana niin ainakin jotain tänne tulee ilmestymään.

Wissi sai lääkkeet leishmaniaan ja näkyvät oireet (eli ihottuma, kuiva iho, läiskät ja anturan haavauma) on vähentyneet eikä uusia ole tullut. Antura on parantunut kokonaan eikä Wissi enää hoida sitä niin paljoa.

Basso syö edelleen paskaa ja siihen toivotaan vinkkivitosia. Aina välillä otan herkut mukaan ja jos ollaan kaksin Basson kanssa niin myös naksuttimen ja palkitsen syömättä jättämisestä. Se ei vaan ole ollut tarpeeksi jatkuvaa treeniä, joten syömäbileet jatkukoon!

Oskarilla on uusi päivähoitaja joka tahtois lainailla Oskaria monestikkin. Eikö ole mahtavaa! Ose saa paljon liikuntaa ja uutta seuraa ja tykkää hoitotädistään ihan sikana.


Niin ja sitten siihen miksi täällä on oltu niin hiljaa. Enhän toki tuo koirien blogissa kaikkia syitä esille, mutta koiriin liittyvin syy on se, että lopetan koulun ja hakupaperit uuteen kouluun on vetämässä! Paluu blogin pariin kertoo siitä että mä olen nyt tosi onnellinen ja elämä vie oikeaan suuntaan. Laitoin paperit menemään Kainuun ammattiopiston aikuiskoulutukseen. Arvatkaa vaan mitä ajattelin opiskella...

Eläintenhoitaja, eläintenkouluttajan suuntautumisvaihtoehto

Oon kuullu koulusta ja opettajista tähän mennessä pelkkää hyvää ja olin itsekin opettajaan yhteydessä kesällä ja sain kysymyksiini hyvin vastaukset. Nyt sitten pitää odotella monta kuukautta että tämä asia etenee, mutta jos tässä mennään plussan puolelle niin ette voi olla kuulematta!

Ennen koulua olen yhdessä eläintarvikeliikkeessä harjoittelussa, jotta saan lisää alan kokemusta. Pitäkää kaikki mulle peukkuja kovasti! Eihän tämä ole kuin elämäni paras juttu!

Tämän postauksen mukana tulee uusi tunniste 'Koulu' jonka alta toivottavasti jatkossa löytyy tälle tarinalle jatkoa

You Might Also Like

3 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake