Elffi Lenni

Verijäljellä

20.30Anni

(ja miksiköhän taas kun lisäsin jälkikäteen tunnisteita niin teksti hyppäsi ensimmäiseksi...Tämä siis aikaisemmin kesällä tapahtunutta. Eipä enää tarvitse unohdella tunnisteita tekstistä kun siitä tulee tämmöinen sotku)
Me käytiin äiskän kanssa matkailemassa Helsingissä tuossa viime vkloppuna ja takaisin tullessamme tuotiin mukanamme äitin sisko ja mun serkku (tai no tultiin niiden autolla, mutta ei olla niin tarkkoja :p) Niin ja autossa oli matkustamassa myös pari lisälabbista. Meillä oli alkuviikosta valkoinen (Lenni), keltainen (Tessa), ruskea (Elffi) sekä musta (Oskari). Aika komea nelikko. Niitä oli vain aika haastavaa saada samaan kuvaan.


Lenni harjoittelee noutamista parilla narupallolla. Oli vain niin lämmin ilma että koirilla loppui aika äkkiä puhti.

Tässä koko porukka paitsi iskä kameran takana ja sisko kaupungilla hummailemassa :D
Joku terävä saattaa huomata ettei vääränrotuisia otettu metsään mukaan. Oltiin ihan labbisporukalla niin oli rauhallisempaa (kun Basso ei räyhää jaloissa) eikä Wissiä enää oikein voi juoksuttaa metsässä irti.


Oskarikin malttoi hakea muutaman damin, mmutta olisi mieluummin tullut esittelemään niitä minulle tai äitille kun vienyt ne takaisin heittäjälle. Hienosti se silti kantoi ne käteen asti. Kerrankin!

You Might Also Like

0 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake