eläinlääkärillä lenkkeily

Wissin jatkoreissu lääkärille

19.47Anni

Vähän hitaammanpuoleisesti on tullut nyt kirjoiteltua, mutta ajattelin kirjoitella siitä mitä niistä edellisistä verikokeista selvisi.

Leismaniapikatesti positiivinen
reipas eosinofilia veressä (liittyy mahd. allergiaan tai mahd. matoihin)

Näiden takia nyt ruoka vaihtoon ja leishmaniatesti uudelleen. Luultavasti aloitetaan lääkitys leishmaniaan. Se selviääpi kun saadaan tulokset toisista verikokeista joissa käytiin tällä viikolla. Ruoka vaihdettiin Jahti&Vahdista Trovetin ankka-perunaan ja Wissin vatsa toimii paremmin ja ruoka imeytyy selvästi hyvin. Kilo on tullut lisää painoa ja annoskokoa pitääpi pienentää :)

Jalkaan saatiin uusi Cart.. pistossarja ja se annettiin. Vaikutusta ei niin paljon kuin aiemmin, mutta kipulääkettä ei ole tarvinnut antaa niin usein. Verikoetuloksia odotellessa.

Huomenna meillä alkaa uudenlainen arki koirien kanssa nelistään. Mulla jatkuu koulu ja Karri lähti vaihtoon Jenkkeihin. Tänään on ulkoiltu mukavasti aamulla puistoilun merkeissä (paitsi Wissi joutui huutamaan autossa kun sitä ei kehdannut ottaa kipeyttämään itseään. Vähän aikaa sitten käytiin kävelemässä ympäriinsä ja harjoiteltiin Basson kanssa miten kävellään nätisti. Oskarin ja Wissin mielestä oli tylsää kävellä edestakaisin mutta sitten kun Basso käveli nätisti, päästiin taas etenemään.

Ihan mahtavat säät on ollu nyt viimeisen reilun viikon ajan. Kiva viettää viimeistä lomaviikkoa hyvässä säässä ^.^

Nyt se arki vaan taas alkaa... taijan palata samalla kouluhommien ääreen.

You Might Also Like

0 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake