lenkkeily Wissi

Wissi ihastuu uuteen galgomieheen

18.10Anni

Tänään Wissillä oli tilaisuus ihastua uuteen galgoystävään ja pieneen itskuystävään ja Wissihän oli ihan innoissaan. Päästiin uuden kaverin kanssa nokakkain ja Wissi pisti tapansa mukaan shown pystyyn. Pomppi, pyöri ja niin edelleen.


Kotona lenkin jälkeen katsoin kamerasta otettuja kuvia ja aika hyvä pariskunta näistä kahdesta voisi tulla. Kummatkin vähän vanhoja ja könkkiä :) Wissillä on paljon vakavampi ilme kun oravista on kyse. Letku poika se vaan hymyili vienosti.



Kattokaa nyt niitä <3 Oon ihan myyty ku Letku oli niin symppis!


Takaisin autolla Wissi tutustui vielä pieneen pallosalamaan joka pomppi ja hyöripyöri ympäriinsä aika hurjalla vauhdilla. Wissi oli ihan myyty ja yritti saada kaveria leikkimään. Ei tainnu Osku tykätä äänekkäistä naikkosista.


Kiitoksia Elisalle lenkkiseurasta! Laitan kuvat sulle vielä sähköpostiin.

Lähdettiin köpöttelemään kotia kohti ja Wissi päätti purkaa innostustaan. Se nappasi vajaa parimetrisen kepin suuhunsa ja rupesi riehumaan ja silppuamaan sitä. Seisoskeltiin sitten hetken aikaa risteyksessä silppuamassa keppiä ennen kuin rouva oli tarpeeksi rauhoittunut kävelläkseen siivosti kotiin asti.



You Might Also Like

1 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake