Basso koirakoulu

Basson temppukoulu

19.05Anni

Kertoiko kukaan teille Basson temppukoulusta?

Niin mä vähän ajattelinkin ku en itte ainakaan koskaan sitten kertonut mitään koko kerhosta.

Elikkäs käytiin Oulun koirakoulun 5kerran temppukurssi jossa käytettiin positiivista vahvistamista, naksuttelua, sheippausta yms.

Kotitehtäviä tuli rutkasti joka kerralla eikä Basso tainnut oppia kurssin aikana yhtäkään temppua kokonaan. Se ei onneksi meitä haittaa, tulipahan tehtyä Basson kanssa jotain kivaa yhdessä ja opin lisää ajoittamisesta naksuttelussa ja sain vaivata vähän omiakin aivonystyröitä.

Temppuina meillä oli kuoleminen (mikä kotona kääntyikin sitten markaksi(kokonainen kierähdys)), ryömiminen, perus istu ja maahan, esineen kiertäminen, hyppääminen(esteen yli), Koskettaminen (videolla nenään koskeminen) sekä jotain muuta mitä en nyt kykene muistamaan.

Seuraava koirakoulu meillä onkin juhannuksen jälkeen Basson kanssa. Siellä on paljon asioita joita Basso jo osaa, kuten istu, maahan ym. mutta haluan mennä erilaiselle kurssille ja siellä on hihnakäyttäytymisestä sekä luoksetuloa. Tekee Bassolle hyvää olla ryhmän keskellä enemmänkin. Saa kotiinkin lisää motivaatiota harjoitella kun käy viikottain tunneilla. Tämäkin kurssi on viiden kerran kurssi, mutta paikka on eri. Tällä kertaa osallistumme Taitoa Tassuihin koirakoulun opetukseen.

You Might Also Like

0 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake