Lenni Mosku

Lenni lokinpoikanen

20.46Anni

Saanen esitellä, meidän lauman alaosaston uusin lisäys:


Lenni tästä jääkarhun pennusta tuli sitten lopulta. Se ehti olla ihan hetken (noin minuutin ajan) sekä Manu, että Valdo, mutta Lenni lokinpoikaseksi penneli sitten ristittiin. Lennillä on ollut vauhdikas ensimmäinen pitkä viikonloppu uudessa kodissaan. Oon ollu aika tarkkaan joka päivä ainakin muutaman tunnin ajan seurustelemassa tuon ihanan pumpulipallon kanssa ja muutamalla kerralla vein pari vierasta mukanani.

Ensimmäisenä Lennin pääsi tarkastamaan Oskari. Lenni heilutti häntää iloisesti mustalle labradorille aidan takaa kun Oskari pääsi eteiseen nuuskimaan. Ensihuuma kesti pari minuuttia ja sen jälkeen Oskari oli täysin sitä mieltä ettei tuollaista pentua olisi tarvinut päästää tähän huusholliin missä Oskaria rapsutellaan paljon. Kukaan ei enää rakasta Oskaria....
Kotiin oli kiire, koska pieni pirulainen yritti pureskella Oskarin häntää. Katsotaan sitten ensi kerralla josko menisi jo vähän paremmin. Lähinnä siis Oskarin puolesta...

Harmillisesti meillä ei ole kuvaa Oskarin kylästelyreissusta, mutta Wissi pääsi lauantai-iltana tutustumaan Lenniin ja silloin minullakin oli kamera matkassa.





Wissi heilutti häntää iloisesti portin takaa ja haisteli Lennin päästä hännänpäähän kun pääsi samalla puolelle porttia. Kuitenkin tämä daami oli vähän samaa mieltä kuin Oskari että tämä pentu on nyt eksynyt ihan väärään taloon. Wissi linnoittautui omalle pedilleen ja kun Lenni tuli liian lähelle niin piti irvistellä ja murista. Pikku-ukko ei vähästä hätkähtänyt, vaan nosti hännän tomerasti pystyyn ja seisoi paikallaan sen aikaa kun Wissi uhitteli. Sitten se käveli katselemaan vähän kauemmas.


















Tokihan piti kokeilla muutamaan kertaan että onko tuo daami ihan tosissaan ettei sitä voi lähestyä päälle kiipeilemällä. Juu, olihan se tosissaan ja Lenni päätti jättää vähän hajurakoa. On kyllä mukava että nämä isommat koirat on kuitenkin sen verran fiksuja etteivät höykkyyttäneet pientä pentua. Wissikin vain murisi ja näytti niin että hänen korkeuteensa tulisi pitää vähän enemmän väliä ennen kuin on kunnolla tutustuttu.



Lenni päätti antaa asian olla ja meni keittiön pöydän alle naama rutussa nukkumaan <3 Aww <3

No sunnuntai sitten.

















Sunnuntaina, eli tänään, Lenni harrasti pienimuotoista ulkoilua minun kanssani, kun vein sen pienelle  kuvaukselle etupihalle.


Riemukas pikkupentu todellakin. Ja rohkea :o Se haluaisi jo kovasti laajentaa takapihalta vähän pidemmälle ja pienet kävelyt mentiin pitkin hankea kun pyörätie ei riittänyt. Hassu.

Tänäänkin Lennillä kävi vieras.
Mosku on menossa hoitoon porukoille vähän ajan päästä ja tuli tervehtimään Lenniä. Hienosti se penneli vaan heiluttaa häntää kaikille tulijoille jaa otti Moskunkin hyvin vastaan. On tosi hyvä että Lenni saa tutustua kaikkiin näihin koiriin heti ensimetreiltä lähtien koska ne kuitenkin tulevat olemaan hyvin tiiviisti sen elämässä mukana jatkossa. Mosku ehkä meidän koiria hiukan vähemmän, mutta on mukava että on mahdollisimman paljon potentiaalisia painikavereita tulevaisuuden varalle!







 Mosku piti tapansa mukaan omaa jutteluääntään kun pyöri Lennin kanssa pitkin olohuonetta.



Huomatkaa erittäin terhakka pysty häntä pikkumiehellä ^


Lenni pisti Moskun ojennukseen kun huomasi ettei tästä poitsusta ole mitään vaaraa. Se rupesi hyppimään ja haukkumaan ja ärhentelemään Moskulle kun yritti saada tätä leikkimään. Ihan mahdoton vesseli. Lähdin itte kotiin päin kun Lenni jäi vielä Moskua viihdyttämään, mutta hyvin näytti pojilla sujuvan.




PS. Meillä alkoi Basson kanssa tänään temppukoulu, mutta siitä toivottavasti lisää joskus toiste, nyt elokuvaa katsomaan.

You Might Also Like

0 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake