Basso Kotona

BenniLasso

12.00Anni

Lennin listalta puuttui vielä yksi tuttavuus vähän aikaa sitten, mutta me korjattiin asia kun Lenni tuli käymään meillä kylässä.


Huonolaatuisin kuva ensimmäisenä todistamaan sitä ettei Lenni ollut ollenkaan alakynnessä Basson kanssa tutustuessaan. Basso otti myös pienen pennun yllättävän rauhallisesti vastaan ja pojat sai aikaiseksi jopa leikkiä monta kertaa. Ihan mahtavaa kun vertaa Lennin ja Oskarin ensitapaamisen. Eipä Oskaria pikkupentu paljon leikittänyt.


Välillä Basso komenteli Lenniä sohvalta käsin ja välillä (kuten alempaa kuvasta käy ilmi) Basso makasi pedillä ja Lenni paini Basson ympärillä ja päällä. Näinköhän Basso tunnisti valkoisen jääkarhun pennuksi, kun oli sille niin kiltti ja ymmärtäväinen.



Oskarinkin kanssa Lenni otti pienet painimatsit kun pyysin Basson pois lattialta mun viereen odottamaan ja levähtämään. Lenni on kova poika painimaan. Ja nykyään Oskari osaa jo komentaa pennelin pois tieltä kun ei enää jaksa sen riekkumista. Hyvä Ose!!

Wissi tyytyi omalta osaltaan lähinnä makoilemaan ja katselemaan vierestä kun pojat leikittivät vierasta. Asiaankuuluvat murinat ja hampaiden esittelyt Wissi kuitenkin hoiti alta pois kun Lenni törmäsi sen päälle vähän liian lujaa...

Eipä sillä, että tuon eläimen vauhti olisi siitä hidastunut.


Kun pikku-ukolta hyytyi vauhti, Basso kävi vielä tarkistamassa, että hengittääkö se. Sitten pyysin Basson kauemmas katsomaan ja vahdittiin pentua yhdessä nojatuolista. Kaikki koirat nukkui varmaan reilun tunnin ihan rauhassa eikä Bassonkaan tarvinut koko ajan vahdata josko pentu vähän liikkuisi vaan nukkui yhtä sikeästi kuin normaalistikin.


Kun Lenni heräsi, käytiin Lennin ja Basson kanssa pieni pyörähdys ulkona. Remmissä ollessaan Lenni sai ihme pömpelit ja alkoi haukkumaan ja käymään Basson päälle. Basso vastasi tietty samalla mitalla, mutta lopetti kun olin saanut Lennin pois kiusaamasta. Mokomat viikarit :p


Näiden muutamien ahkerien koiranpentupostauksien jälkeen (joita tulee vielä lisää) toivon että saisin pikkuhiljaa siirryttyä myös omien koirien puuhasteluun. Me kun ollaan nyt jo kaksi kertaa käyty temppukoulussa Basson kanssa...

You Might Also Like

0 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake