Basso Helsinki

Basson jouluinen maakuntakierros

0.11Karri

Basso pääsi joulun kunniaksi käymään Helsingissä, Porissa ja Ähtärissä. Oli sen verran jännä matka, että Basso vietti sen enimmäkseen unten mailla. Nokosten ja ruokailujen välissä ehti kuitenkin onneksi myös riehua Rekun ja Onni-papan kanssa.


Jouluaattona koitti Basson elämän toistaiseksi jännin hetki, kun joka paikka oli täynnä omituisia paperiin käärittyjä juttuja. Pikku-ukko pääsi kuitenkin alkuhämmennyksen jälkeen aika hyvin perille pakettien saloista. Erityisen mieluinen lahja näytti olevan rinkulan muotoinen luu, jota piti välillä puolustaa äkäisestikin, kun Rekku ja Onni tulivat liian lähelle.















Tapaninpäivä oli Basson kannalta vähän kurja, kun tuuli niin kovaa, ettei ulkonakäynnistä meinannut tulla mitään ja vahingossa syöty Onnin senioriruoka kiersi mahassa. Onneksi siitäkin kuitenkin selvittiin.

Tapaninpäivän jouluista tunnelmaa Vuosaaressa

Joulun jälkeen olikin aika suunnata seuraavaan matkakohteeseen Poriin, tuohon Satakunnan helmeen, josta Bassokin aikanaan maailmalle putkahti. Porissa majoituttiin mökkiin meren rannalle aaltoja ihmettelemään. Bassolla oli taas ongelmia kovan tuulen kanssa, mutta urheasti selvittiin niistäkin. Ruuan odottaminen kävi kuitenkin välillä pikku-ukon voimille:



















Lopulta uni voitti ruokakupin.

Porissa vierailtiin toki myös Basson ensimmäisten omistajien Tuukan (Karrin pikkuveli) ja Aman ja Elmon (Karrin kummipoika) luona. Onneksi sohvalta löytyi oma pehmeä paikka kaikille matkaajille.


Porin jälkeen oli aika käydä Ähtärissä Liisa-tädin luona. Tällä kertaa sohva ei ollut ihan niin pehmeä, mutta tilaa onneksi riitti kaikille.

Ähtäristä suunnattiin Suomen mauttomimman paikan, Tuurin kautta Vaasaan ja seuraavana päivänä takaisin Ouluun. Rekku kohtasi elämänsä rakkauden Wissin ja Oskari sai sopivan kokoista leikkiseuraa.

You Might Also Like

1 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake