maisemia Metsässä

19.00Anni


Me käytiin nauttimassa talvisesta lumisadepäivästä Wissin, Oskarin, Karrin ja mun iskän ja siskon kanssa.

Ensin jäätiin kaks kertaa autolla kiinni lumihankeen kun yritettiin ajaa sellaista tietä jota ei ilmiselvästi olisi kannattanut ajaa tavallisella farkulla.

Sitten annettiin periksi ja mentiin toiseen paikkaan johon auton sai aurattuun parkkiin. Huh! Wissi sai olla irti siinä kohti kun auto oli jumissa, joten näissä kuvissa Wissi on flexin vankina. Oskari nautti peltoleikeistä Karrin kanssa. Oli ihan hyvää jumppaa itse kullekin rämpiä polvia myöten hangessa, mutta Wissi ei arvostanut.. Yllätys yllätys!


Tässä Oskarin yritys hankijuoksun maailmanmestaruuskisoja varten. Hävisi koiraparka Karrillekin.






 Joen yli meni hienot astinkivet, mutta niille ei kyllä uskaltanut astua kun ei eletty elokuvaa.

Minä kävelin peltoon, Wissi ei. Wissi ei todellakaan arvostanut meidän hankikävelyä. Minä kuvassa siis istuskelen pyllylläni kun Wissi veti minut kumoon juoksemalla takavasemmalle. Apua en saanut ennen kuin minusta oli otettu tarpeellinen määrä kuvia.


Minun poijjaat hangessa<3
Niillä oli kovasti lystiä.

 Niinku pikkupojat hiekkalaatikolla :)



Oskarista tuli uudelleen pienenpieni pentu<3

Tässä sitten on alkukarsinnat hankijuoksun kisoja varten. Oskari joutuu taipumaan itseään nopeammalle ja pitkäjalkaisemmalle omistajalleen.

Lohdutuspalkinnoksi muutama lumipallo ennen kuin käännyttiin takaisin ja talsittiin kohti autoa, joka ei enää ollut jumissa hangessa.



Ja missä Basso oli koko tämän ajan?
No oikeasti se ei enää mahdu takin sisään, mutta pikkuBasso oli sisällä äiskän kanssa, koska sillä ei ole tarpeeksi vaatteita pitkää metsäulkoilua varten.
Justiinsa tuossa pari päivää sitten vein Basson mitat äiskän siskolle joka lupasi Bassolle neuloa oman haalarin. Sitten kun vielä tekasen (ihan kuin se olisi niin helppoa) sille uudet tossut tassuihin niin johan poika tarkenee!

You Might Also Like

1 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake