Basso lenkkeily

Uusi ulkoasu ja tämän päivän kuvia

22.21Anni

Innostuin ku otin hauskan kuvan leppäkertusta nappikukkien seassa. En etes vielä tylsistyny edelliseen ulkoasuun, mutta teki mieli tehdä jotain uutta. Tässäpä tämä sitten on. Otsikkokuva pitäis vielä uusia, ei oikein mätsää tähän uuteen väriin, mutta se saa vielä kelvata hetken. Ensin tämän päivän kuvia ja arvatkaa vaan paljonko siivosin, kuvien määrästä päätellen...


Mentiin Basson kanssa kääpiömiittinkiin klo 1400, mutta saatiin miitata ihan ittekseen tänään. Basso tökkäsi silmänsä johonkin heinään ja sai sen kutiamaan ja vuotamaan, siitä johtuen rähmää ja vetinen silmä.




Iltalenkki suoritettiin rautasillan kupeeseen aurinkoon paistattelemaan. Otin kameran mukaan että otan koirista kivoja kuvia. Oskariä lähinnä ressasi kun pyysiin sitä istumaan ja maaten ja paikalle. Se olisi lähinnä halunnut uimaan ja näytti sen hyvin selvästi haukotusten määrästä päätellen. Olihan niistäkin ihan hauska saada kuvia :D



Wissi ja Basso nökötti sidottuina rannan penkkiin, että sain edes hetkeksi kädet vapaaksi kameran pitoon. Vähänkö meinasi mennä hermo kun yritin pitää kameraa vakaana ja Basso on yhtä vakaasti päättänyt syödä jotain juuri hihnan mitan ulottumattomista... Näin meillä. Ja kun Bassolle sanoo että Ei! ja pistää sen istumaan ja odottamaan, se lähtee samontein hiipimään kohti herkkupalaa ja sitten äkkinykäisyllä luulee pääsevänsä kohteeseen. Ei onnistu, no way!

Oskaria itketti kun piti maata paikoillaan niin pitkään, mutta kyllä se sitten palkinnoksi pääsi loiskuttelemaan rantaveteen. Minut Oskari palkitsi käyttäytymällä kuin kuurosokea kun yritin saada sitä pois vedestä.


Bassomaista toimintaa oli saada itsensä tuhannen solmuun penkissä kiinni olevaan remmiin. Pitihän sitä rassua vähän etes auttaa.




 Komia poika! Ja lisää haukotuksia :D




Musta labladolinpoikanen elementissään<3 Jos ei olisi tarvinnut kuunnella Basson konserttia siitä, kuinka epäreilua ja typerää on päästää Oskari irti ja Bassoa ei, olisin voinut nautiskella siitä miten Oskari nautti rannassa läträämisestä. Tällä kertaa ei vaan jaksanut kuunnella äyäyärrrr konserttia :)







Wissi osasi ottaa lunkisti rannalla, koska me käytiin Wissin kanssa pyöräreissulla kaverin luona. Yhteensä suunnilleen 8km löysää ravailua. Wissi oli onnesta ymmyrkäisenä kun huomasi mihin päästiin. Se loikki ympäri kaverin kämppää ja kurkki parvekkeen reunan yli kun toinen kaveri tuli kans käymään. Sieltä tultiin kotiin ja heti ovesta ulos kun napattiin Ose ja Basso mukaan ja mentiin rantsuun.



You Might Also Like

0 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake