Basso Juhannus

Viikko juhannuksesta

9.55Anni

Kuvia on valtavasti. Ainakin miljoona! Alan tässä muokkailuprojektin jotta tähän postaukseen saisi vähän väriä.

Meidän juhannukseen kuului hyvä sää. Oikein juhannusmainen sää. Lauantaina vähän vettä ja muuten mukavan sopivaa säätä auringolla ja pilvillä höystettynä. Juhannukseen kuului myös pari uutta reikää Wississä, juoksevia ja painivia koiria, mahtava ruoka, rentoutumista, kajakkimelontaa, pieni uimapyrähdys allekirjoittaneen osalta (sekä Oskarin, Basson ja Rekun osalta), Kenkäverossa käyntiä, junamatkustusta, Helsinkishoppailua, Korkeasaarta ja kotimatka junalla. Meidän juhannus kesti siis torstaista (automatka Ristiinaan) keskiviikkoon asti jolloin juna kuljetti meidät (kerrankin ajoissa) takaisin Ouluun.


 Kauhukolmikko, Oskari, Basso ja Rekku harrastivat kaiken syömistä rämpiessään pitkin pöpelikköä.
 Me lähdettiin osa porukasta ruokakauppaan ja Basso ja Rekku olisivat mielellään juosseet auton perässä. Karrin piti käydä onkimassa ne pois ja pistää sisään kun ne pari kertaa olivat karanneet auton perään.
 Pikkusisko ja Oskari nauttivat rauhallisesti juhannuspäivästä katsellen järvelle.







Basso pääsi vähän kastumaan kun tipahti järveen ja Oskari ravisteli turkistaan vedet kaikkien päälle.


 Basso väsähti kun katseli meitä soutelemassa kajakilla. Onneksi yksikään valopää ei hypännyt veteen kajakin perään, paitsi että Oskari täytyi pitää kiinni koska sehän se olisi lähtenyt jos joku olisi sanallakaan viitannut että se saa mennä.

Koiriahan mökillä oli siis viisi yhteensä. Meidän sekopäälauma, Basson ykköspainikaveri Rekku sekä Rekun "isoveikka" Onni.



 Basson kanssa tasapainoteltiin rantakivillä ja otettiin lähikuvia torvista.

Wissi olisi innostunut leikkimään pikkupoikien kanssa, mutta ei se pitkälle pötkinyt flexinsä kanssa.



Vain Onni puuttuu. Vaikea oli saada koiria yhteen kuvaan kun pikkupojat alkoi aina painia keskenään ja Onni tahtoi mahd. kauas muista koirista.

Basson ilme osa 1.



 Ei kerrota kenellekään mutta Wissi sai vähän pihviä pöydästä juhannuksen kunniaksi.
Me muut taas saatiin maistaa juhannusjuustoa kun iskä oli sitä haalinut mökille muutaman purkin. Ennakkoluulot oli aikamoiset itse kullakin mutta se oli aika hyvää loppujen lopuksi :D




 Basson ilmeet osa 2.



Kuvia olisi edelleen enemmän kuin lääkäri määrää, mutta taidan jättää osan toiseen kertaan. Muokkausohjelma sanoo kohta itsensä irti mun hommista.

You Might Also Like

1 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake