koirapuisto lenkkeily

Frisbee

21.19Anni

Huh, aika säälittävää etten oo vieläkään saanu aikaseksi näitä Oskarin ja Karrin frisbeenheittokuvia. Nyt tulee:


Ensin minä ja Oskari istuttiin puiston penkillä ja Oskari kertoi salaisuuksia. Sen jälkeen Karri keksi heitellä Oskarille frisbeetä niin että se voisi ottaa koppeja. Sujui tosi hienosti, ja Oskari saikin muutaman hyvän kopin, ennen kuin kyllästyi totaalisesti.









 Alla näette Oskarin reaktion viimeiseen heittoon: Hae itte!

Musta vähän tuntuu että Oskari on pönäköityny tässä taas lisää ja saanu vähän liikaa vääränlaista massaa... Kylkiluut meinaa olla vähän piilossa, joten meillä pitää Oskarin kanssa vähän skarpata. On ollu niin kuumat säät ettei olla käyty puistossakaan juoksemassa. Ja jos ollaan niin ei siellä ole ollut ketään muita. Oskari leikkii Wissin kanssa vähän huonosti nykyään kun ne leikkii jo vähän liiankin rajusti. Tai lähinnä Wissillä menee hermo ja Oskari yrittää kestää menoa. Basson kanssa Oskari käy puistoilemassa ihan mielellään.




Vesikuppina meillä oli frisbeenheittoreissulla frisbee. Aikamoinen monitoimilelu. Paitsi että koirien piti olla tosinopeita jos meinasivat ehtiä juoda ennen kuin kaikki vesi valui maahan.





Loppuun vielä mun ja Oskarin toinen yhteiskuva, kun käytiin samalla reissulla sitten rannalla istumassa ja nauttimassa mukavasta illasta.


Mitäs mä seuraavaksi lupailisin... niitä juhannuskuviahan on vielä noin miljoona, mutta ehkä ne pitää jättää välistä :D Jos saisin kameran mukaan mun ja Oskarin seuraavalle lenkille niin siitä sitten lisää kuvamatskua Oskarifaneille!

Jos jotain vielä tästä päivästä. Tänään aamulla herättiin 7:30. Ei varmaan kovin moni jaksanut raahautua siihen aikaan sängystä ylös täälläpäin jos edellinen yö on menny Qstockissa. Noh, me oltiinkin tosi yksin liikkeellä. Vastaan tuli ehkä pari ihmistä koko lenkin aikana kun lähdettiin hölkkäilemään Ainolanpuistoon ja joen rannalle. Koirat jaksoi hienosti ja oli mukavaa tepsutella aamuauringossa. Ensin olin sitä mieltä että en nouse!, mutta onneksi lähdin. Oskari pääsi kahlailemaan rantaan ja sitten suunnattiin kotia kohti. Semmoinen 45min. käytiin reippailemassa.
Koirat jäi keskenään, mutta videokameraa en hoksannut jättää päälle tänään. Lähdin kaupungille ja hain koirat iltapäivällä ja mentiin porukoiden luo. Basson kanssa käytiin kentällä tennispallon kanssa pomppimassa ja Wissi sai nököttää narussa takapihalla. Oskari pääsi iskän kanssa mustikkametsään ja oli syönyt kuulemma ihan reilusti mustikoita :D
Takaisin Oskari kuitenkin lähti mielellään kun itikat meinasi syödä sen kokonaan. Nyt täällä kotona istuskellessa koirat on mukavan väsyneitä päivän touhuista. Vielä iltaruokaa nassuun, iltapissalle ja joku hyvä elokuva koirat kainalossa. Siinä meidän mukava lauantai-ilta.

Huomenna olis kääpiöpinseritapaaminen Tuirassa klo 14, mutta saas nähdä lähdetäänkö Basson kanssa, pitäisi nimittäin siivota. Siivouspäivät yleensä tietää paljon kuvia koirista, kun ei millään jaksaisi aloittaa sitä siivoamista!

You Might Also Like

0 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake