Helsinki Juhannus

Juhannusgrillausta ja Rajasaaressa sompailua

15.38Anni

Eilen illalla Oskari ja muu porukka matkasi mummolaan grillaamaan juhannusherkkuja. Pipsa ja Pete toivottivat Oskarin tervetulleeksi ensin saunasta, kun eivät ole montaakaan koiraa pienen elämänsä aikana nähneet. Oskaria kissat pelotti enemmän kuin mikään ikinä. Se yhdesti tuijotti Pipsan kanssa kilpaa ja sitte päätti pakittaa karkuun ja ovesta ulos. Illan mittaan ne kuitenkin toisiaan vähän jopa nuuskutteli, ja Oskari uskalsi liikkua sisällä ihan rennosti.


Kissakaksikko tsiigaili tornina Oskarin puuhia ja lähti aina välillä lähestymään hyvinkin rohkeasti nurkassa tärisevää koiraraukkaa.
 
Olin oskarin vieressä lattialla ettei sille tullut ihan pakokauhu alkuun. Lopulta Ose sitten kulki jo itsekseen ympäri taloa loppuillasta.
Ihan alkuun kun alettiin syömään, Oskari istui toiveikkaana pöydän vieressä ulkona, mutta ei saanut mitään ja köllähti Oskarimaiseen tyyliin maaten ja näytti surkealta. Kun muut oli jo syöneet, sai oskari pienen pienen makkaran ja ai että se herkku olikin HY-VÄÄ! Vähän aikaa pystyi sitten häntää heiluttelemaan kaikille kun oli iloinen mieli, mutta sitte mentiinki sisälle kissoja katsomaan... HUI!

Siinä viimeiseksi kuva makkarasta jota Oskarikin sai maistaa.


Tänään sitten oltiin ulkosalla ja käveltiin Rajasaareen että Oskari sai viettää koiranelämää.
Reissusta lähinnä kuvia:




You Might Also Like

0 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake