Basso etusivu

Kuukausi ja kaksi viikkoa

12.00Anni



Mahtavaa marraskuun viimeistä viikkoa kaikki! Hyrrä on nyt hioutunut meidän perheenjäseneksi kuukauden ja kaksi viikkoa. Hitto, mihin tämä aika oikein menee. 
Nämä lumiset kuvat on otettu reilu kaksi viikkoa sitten. Saatiin mukavasti lunta silloin ja käytiin metsäkävely aika lumoavilla näkymillä maustettuna.

Pieni koiran alku on päässyt ensimmäiselle kurssille ja on nyt käyty jo kaksi kertaa pentutokossa tuossa ihan meidän naapurissa olevalla hallilla. Ensimmäinen kerta oli jännittävä, sillä oven takana vastassa oli haukkuva kurssikaveri, jota Hyrrä säikähti. Eihän me muuta ku otettiin pari askelta pakkia ja mentiin sisään ja palkkasin koko ajan kun hyrrä oli hiljaa ja seurasi muita koiria rauhassa. Kun varsinainen kurssi alkoi omassa tilassaan, Hyrrä oli jo ihan ok kaikkien kurssilaisten kanssa vaikka ketään ei toki mentykään tervehtimään. Ensimmäisellä kerralla herra Hyrrä oli myös hyvin väsynyt, koska päivällä oli ollut vähän liikaa puuhaa. Otin tästä onkeeni ja viime kerralla Hyrrä oli ollut aika mitään tekemättä koko päivän. Johan maittoi treenailu ja saatiin näyttää ohjaajallekin sitä aktiivisempaa puolta tästä pennestä.

Viime kerralla otettiin vähän lisää kontaktiharjoituksia ja Hyrrähän meni siellä kavereiden välissä kuin vanha tekijä ja napotti herkkuja odotellen. Tosi mukava kun päästiin näin aikaisessa vaiheessa jo ensimmäiselle kurssille. Tulee paljon mukavia kokemuksia ja fiilistä siitä, miten voi tehdä omaa hommaa vaikka on muita koiria paikalla. On myös pidetty taukoja ja opeteltu rauhoittumaan omalle alustalle harjoitusten välissä. 



Elämä rullailee eteenpäin. Kolmestaan pojat osaa olla kivasti keskenään kotona. Äänitetty ei olla, mutta rauhassa jäävät, varsinkin jos Hyrrä on saanut väsytettyä itsensä päivän aikana. Iltaisin Hyrrä on aina hetken "yksin" kun isot pojat käy ulkona ja allekirjoittanut on jo painunut nukkumaan. Samaa olen itse tehnyt välillä myös aamuisin. Hyrrä käy takapihalla, kaikki saavat ruuat ja sen jälkeen vien isot pojat omalle pissalenkille. Kauheasti tähän en ole vielä halunnut aikaa lisätä, koska en voi tällä hetkellä millään valvoa millä mielellä Hyrrä on jos jäisi pidemmäksi aikaa.




Erilaisia koiria Hyrrä on nähnyt mukavasti. Kurssikaverit ovat kaikki erinäköisiä. Leikkikavereina Hyrrällä on ollut venäjänbolonka, berninpaimenkoira, mittelspitz, kleinspitz, irlanninsetteri ja toki nämä omat tutut veikat. Kotona veikat saa kyytiä ja Hyrrä saa taas kyytiä Bassolta vastavuoroisesti. Muttakun sitä Basson häntää on niin kiva nyhtää...


Painoa oli tuossa viikko sitten 6.7kg. Taitaa olla seittämän kiloa jo rikki. Ensi viikolla Hyrrä pääsee mukaan pentutreffeille ensimmäistä kertaa.









You Might Also Like

0 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake