Basso Oskari

Joulukuu alkoi!

23.20Anni

Joulukuun kunniaksi meidän bannerissa komeilee vuoden vaihteen yli koirat tonttulakkeineen. Tällä hetkellä Oulussa on valkea maa, mutta eipä se kauan valitettavasti tule säilymään. Koska kuitenkin toivon valkeaa joulua, saavat nämä olla viimeiset kuvat, joissa voi nähdä vielä välähdyksiä syksystä. En tiedä pitääkö loppuvuodeksi turvautua viime talven kuviin, jos mielii saada blogiin jotain valkeaa, mutta sen näkee.



Aina sitä tulee vuoden lopulla mietittyä tätä blogiasiaa. Montako tekstiä sitä on tullut kirjoitettua (12) ja mistä aiheesta. Välillä saan inspiraation, mietin kovasti jotain ideoita ja aiheita, mutta harvemmin ne pääsee blogiin asti ihasteltaviksi. Itse olen kokenut blogin käteväksi tavaksi pitää jollain lailla kirjaa meidän koirallisen elämän tapahtumista, edes näistä suuremmista.

Sellaiseksi suuremman yleisön blogiksi me ei taideta taipua :D 

Jospa vuoden vaihteessa tai sen jälkeen laittaisin vähän yhteenvetoa tämän vuoden tapahtumista, kaikista kahdestatoista joista olen malttanut istua kirjoittamaan. Tai ehkä mukaan eksyy jotain sellaistakin, josta ei ole tullut kirjoitettua. 





You Might Also Like

0 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake