Lenni Oskari

Dognappaus

22.58Anni





Tänään paistoi aurinko. Ehkä vain tunnin yhteensä, mutta paistoi! Kuvissakaan se ei näy, mutta kyllä me se nähtiin. Se häikäisi kotimatkalla.

Käytiin lainaamassa Lenniä tänään. Oltiin ovelia, napattiin vara-avain ja yllätettiin vaalea labradori nukkumasta aamunokosia. Eihän se meinannut pysyä nahoissaan kun laitoin pannan kaulaan. Meinasin lähteä rapusta raamit kaulassa kun oli jätkällä vähän kiire. Tiesihän se että Oskari odotti autossa.

Ei se mahtanut itse ymmärtää tulleensa dognapatuksi kun ajeltiin kohti salaista lokaatiota. Päästin pojat autosta ja lähdettiin kävelemään jo tutuksi tulleelle reitille. Ei ollut muita autoja parkissa, joten tiesi ettei ainakaan ruuhkaksi asti ole porukkaa.


Oskaria ei kauheasti huvittanut leikkiä tänään. Se lähinnä väisteli Lennin riehakkaita päinjuoksuja. Yhden kerran pojat juoksi vähän, mutta Oskari lopetti senkin hyvin lyhyeen. Lähinnä Lenni sai rällätellä itsekseen ja Oskari nuuskutteli jokaisen näreen jonka ohitse käveltiin.

Vauhti ei Oskarin tahdin vuoksi ollut päätähuimaava, mutta saipahan nauttia kauniista maisemasta pidemmän aikaa kun ei tarvinnut kiirehtiä eteenpäin. Lenni tietenkin juoksi meidän kaikkien puolesta.




Dognappaus päättyi kun lenkki oli ohi ja hurautettiin Lenni autolla kotiin. Sinne se jäi nenän rasvauksen jäljiltä pötköttämään tyytyväisenä, eikä jaksanut käydä kurkkaamassa kun Oskarin kanssa lähdettiin. Normaalisti Lenni on sanomassa heihei jos ollaan oltu kylästelemässä, mutta tilanne taisi olla sen verran outo kun jäi yksin kotiin, että päätti mennä maaten.



Me on saatu nauttia lumesta nyt muutaman päivän verran. Pahoin pelkään että pian tämä hauskuus on muisto vain kun ensi viikolle luvataan taas plussakelejä ja vesisadetta. Mutta onpahan hetken saanu jo fiilistellä talvea ja kirkkautta.

Joulu tulee ja oon tässä miettinyt josko keksisin koirille jotain fiksua joululahjaa. Lähinnä ehkä jotain hyödyllistä itseäni ajatellen... mutta toki saavat jotkut luupaketit, niinkuin joka joulu. Pysyvätpähän rauhallisina kun muut saavat availla lahjojaan. Jos kelit on kohdillaan (eli on lunta) niin Oskari saa vetää kuuden kotiin pulkassa.

Näillä fiiliksillä jatketaan kohti vuoden loppua!


Joskus lumipesu tekee hyvää



You Might Also Like

0 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake