Basso lenkkeily

Yhdessä meren jäällä

16.00Anni


Satuttiin kyllä parhaaseen mahdolliseen aikaan seikkailemaan meren jäälle Hietasaaren edustalle. Kunnon auringonpaiste, eikä liikaa pakkasta. 

Bassolla meinasi sutata aika tavalla ja sen pienen pienestä päästä tuli ihan liikaa haukkumista. Mietittiin Karrin kanssa, johtuuko Basson hervoton haukunta siitä, että sitä jännittää Wissin mahdolliset hepulit. Basso tykkää kyllä leikkiä Wissin kanssa, mutta varsinkin ulkona meno käy usein liian rajuksi. Basso kuitenkin rauhoittui, kun huomasi, että Wissi pysyi rauhallisena. Ainakin osan matkaa. Piti kaapata pinseri kainaloon, kun Wissi sai kauhean hepulin. 


Oskari sai osansa tästä mummelin vauhdista. Onneksi jään päällä oli paikoitellen lunta, ettei kenelläkään revähtänyt mitään, kun vauhti kasvoi.
Vaikka minun hermoja koeteltiinkin reippaasti Basson haukuntakonsertin toimesta, päällimmäiset tunnelmat lenkistä oli kuitenkin positiiviset. Tämä kyseinen reissu meren jäälle jäikin tämän talven ensimmäiseksi ja viimeiseksi, sillä ilma on lauhtunut vähän turhan paljon, jotta minä uskaltautuisin enää jään päälle.











You Might Also Like

0 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake