Lenni Metsässä

Hankiainen

21.48Anni



Ajattelin jo muutama viikko sitten, että meillä jäi tältä talvelta kokematta mun lempiosuus talvesta. Kantava hanki! Vettä satoi ja lumi suli. Eihän siitä jää mitään jäljelle.
Useiden pakkasöiden ja aurinkoisien päivien seurauksena meillä on nyt ihana hanki. Metsässä ja kaupungissa. Tänään nautittiin Oskarin kanssa hankiaisesta metsässä Johannan ja Lennin seurassa puolen päivän aikaan ja aamulla aikaisin Wissin ja Basson kanssa Oulujoen rannalla kävellessä. Kevät tulee ja olen täysin valmis!


Muistan kompastelleeni joskus mökkireissuilla näihin pirulaisiin. Luonnon oma ansalanka näin talvisaikaan...



Tämä kaksikko on kyllä niin sympaattinen yhdessä. Lennillä on jatkuvasti enemmän energiaa kuin Oskarilla, eikä kossikka aina jaksaisikaan lähteä Lennin riehuntaan mukaan. Oskari hoitaa asian tyynen rauhallisesti, kun näkee, että Lenni on tulossa kohti. Pieni väistöliike ja (näin ihmisnäkökulmasta) hyvin halveksuvan näköinen ilme perään :D


 Kyllä se kuusvee osaa vielä rällätäkin! Siihen tarvitaan vain oikea mielentila ja sinnikäs leikkikaveri.





Peltoa pitkin kävellessä Oskaria alkoi kiinnostaa jäniksen papanat hangen alla. Oletettavasti. Mitä muutakaan syötävää keskellä peltoa olisi hieman lumen alla? Lenni sattui isommalle apajalle kuin Oskari papanoidensa kanssa.



Aika onnellisen näköinen herrasmies sorkkansa kanssa. Kauaa se ei saanut sorkkaa kanniskella, kun matkanteosta ei olisi tullut enää mitään. Herkkupala jätettiin koirien ulottumattomiin.



Korvavaivaisen labradorin korvat alkoivat kutista kesken matkan, joten asia täytyi hoitaa pikimmiten. Vai mistähän tätä hyljettä mahtaa kutittaa?


Aurinkoisista päivistä on saatu nauttia meidän leveysasteilla oikein urakalla, mutta tämä päivä taisi jäädä tämän sarjan viimeiseksi. Eipä tuo niin haittaa, kun kotona odottaisi siivo. Joka siis pitäisi siivota...





Ehkä siitä siivosta päästään nyt huomenna eroon kertaheitolla, kun heti aamusta aloittaa reippaalla otteella ja ripeästi. Koirat ei varmasti arvosta kovinkaan paljon tylsää siivouspäivää, mutta jospa sillä saisi vähennettyä tuota hiekan ja pölyn määrää. Aika nopeasti kaupunkiasujalla alkaa lattiat muistuttaa kävelytien pintaa hiekkoineen ja kuraisine jälkineen. 

Ja kadut siivotaan vasta vapuksi! Just joo.

Me ollaan sitkeitä sissejä ja aiotaan tarpoa sitten hiekassa ja pölyssä sen aikaa kunnes malttavat lakaista. Mutta kevät tulee ja nyt nautitaan valosta!












You Might Also Like

1 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake