Basso Kotona

Uusi vuosi ja uudet kujeet

21.13Anni

Mitenhän meillä mahdetaan kujeilla tänä vuonna.



Ainakin pieni pinseri on löytynyt usein sängystä peittojen alta kesken päivän. Portti on jäänyt auki totta kai.

Vuodelle 2015 minulla on kyllä toiveita.
Toivon, että Wissi pysyy vielä hyvässä kunnossa. Jalka ei ole sitä ulospäin näyttänyt vaivaavan, joten toivotaan, että nivelrikon oireet pysyisivät kurissa tänäkin vuonna. Yksi mahdollinen apu tähän on ollut MSM-jauhe, jota Wissi ja Oskari ovat syöneet jo hyvän aikaa ruuan joukossa.
Oskarin kintereet ja ehkä polvetkin pitää kuvauttaa ja toivon, ettei sieltä löydy mitään vakavaa. Takajalat on menneet enempi pihtikinttuisiksi mielestäni tässä ajan kuluessa ja vasemman takajalan kinner kiertyy ikävän näköisesti kävellessä. Tämä katsotaan tässä alkuvuodesta ja kerron sitten löytyikö jotain.
Toivon myös, että vuodesta tulee positiivisella tavalla monipuolinen niin koirien osalta, kuin kaikilla elämän osa-alueilla.



Uusi vuosi meillä otettiin vastaan rauhallisesti. Wissille suihkuttelin Pet Remedyä niin, että koko kämppä haisi yrttiselle. Hengailtiin koko porukka levitetyllä sohvalla alkuillasta vieraiden kanssa ja lopuilta keskenämme. Wissi ehti kuulla pari paukahdusta jo ennen kuutta ulkoillessaan, mutta ei mennyt kovin paniikkiin ja sisällä oli jo ihan rauhallinen. Yömyöhällä koirat kävi vielä uudelleen ulkona ja kaikki meni ihan mukavasti.



Uusi vuosi käynnistyi ja kohta ollaankin jo kuun puolessa välissä. Hihnan päässä koetetaan päästä eroon parin vuoden aikana kertyneestä painosta ja koirat saapi sen myötä toivottavasti paljon reipasta liikuntaa.
Oskarin kanssa olisi tarkoitus käydä metsässä tarpomassa vähän hankilenkkejä kaksistaan nyt kun tuota lunta kerran on. Lumikengät olis kiva hankinta, mutta niitäkin pitäisi vähän kokeilla ensin, että onko ne meidän juttu ollenkaan.
Basson kanssa aiotaan taas parantaa tuota hihnakäyttäytymistä ohitustilanteissa. Basso edistyy niin hienosti kun maltan tehdä sen kanssa edes viikonkin aktiivisesti töitä, mutta on se kumma kun ei olla vieläkään päästy tavoitteeseen. Ei sitä voi kouluttaja muuta kuin osoittaa itseään sormella ja heristää vähän toista sormea. Hyi hyi!
Wissin mielestä yksinolo on edelleen tylsää ja pari naapuria on käynyt meille kertomassa, että koirat ulvovat. Pieniä aikoja kerrallaan joo, paitsi vissiin yhden kerran jopa tunnin verran. Onhan sitä tullut kuvattua monta kertaa koirien yksinoloa, mutta nyt pitää taas siinä ryhdistäytyä ja pitää vähän kirjaa, minkälainen päivärytmi/rutiini aiheuttaa minkäkinlaista oireilua. Skypen kautta on pidetty Wissi hiljaisena nyt parina päivänä, kun sitä on voinut kehua ja komentaa tarvittaessa mikrofonin kautta.
Kirjoitan joskus enemmänkin meidän yksinolorutiineista ja ongelmista yms.


Pohdiskelin tässä uuden vuoden aloitukselle tyypillisesti, mikä tai mitkä olisivat minun tavoitteeni tälle vuodelle. Tällä hetkellä tavoitteet pyörivät yritystoiminnan aloittamisessa ja omassa painonpudottamisessa. Onhan siinä ainakin alkuvuodelle tekemistä ;) Näihin onneksi ehtii palata pitkin vuotta.


You Might Also Like

0 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake