Hilla

Pentukoulussa

21.10Anni


Minulla on suuri ilo olla mukana pienen pennun elämässä, vaikka pentu ei olekaan tällä kertaa oma. Ystäväni otti Oulun Eläinkodilta sekarotuisen koiranpennun vähän aikaa sitten ja olen ollut tukemassa ja auttamassa pennun kanssa elämää aloittavaa ystävääni. Minä tarjoan apua koirakavereiden, koulutuksen ja päivähoidon osalta ja on ollut kyllä hauskaa. Pentu on erittäin energinen, todella älykäs, ketterä sekä aika peloton. Juuri tämä pentu jäi ensimmmäisenä omistajansa mieleen kun käytiin pentuetta ensimmäisen kerran katsomassa. Pennulla on saalisviettiä, se on ahne ja on ihastuttavan kiintynyt omistajaansa, mutta ei missään nimessä liikaa.


Pennun nimi on Hilla ja siitä löytyy suomenpystykorvaa, jotain muuta metsästyspystykorvaa sekä novascotiannoutajaa. Hillalla on jouset jalkojen tilalla, Hilla kiipeää kuin kissa ja komentaa pontevasti jos asiat eivät suju hänen suunnitelmiensa mukaan. Uskon että Hillasta kasvaa loistava kaveri!


Oskari ja Wissi on jo tutustuneet Hillaan, mutta Basso on säästetty viimeiseksi "sosiaalisen" luonteensa vuoksi. Parempi että Hilla tutustuu ensin rauhallisiin ja fiksuihin koiriin ennen kuin tutustuu Bassoon ja sen oikkuihin. Bassohan ei loppujen lopuksi ole aggressiivinen muille koirille kunhan pääsee omasta jännityksestään eroon. Oman lukunsa toki muodostavat aggressiiviset tai liian dominoivat koirat, joiden kanssa ei nyt vain tulla toimeen.





You Might Also Like

1 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake