Basso eläinlääkärillä

Basso ja Akuutti (tulokset)

14.25Anni

Elikkä, lääkäri soitti mulle tänään just ku olin Stokkalla jouluostoksilla. Kesti hetken että pääsin oikealle kuuntelutaajuudelle ku just olin katsonut kaikkea ihanan jouluista ja sitten pitikin keskittyä Basson vointiin.

Munuaisarvoista Urea(?en muista varmasti) oli viitearvojen yläpuolella. Viitearvot:1.?-9, Bassolla 10,1. Lääkäri sanoi että pienikin ylitys on maksa-arvoissa merkittävä. Muita arvoja mitä mainitsi, oli jotku elektrolyyttiarvot ja joku muu. Sanoi että voi olla oksentelun takia arvot vinksallaan, mutta ei Basso toisaalta ole oksennellut kuin n. kuukausi sitten sen taudin.

Ensi viikon tiistaina on uusi käynti lääkärillä. Otetaan uudet verikokeet ja ultrataan munuaiset. Siellä voi olla synnynnäinen munuaisvika, joku epämuodostuma tai jotain muuta. Jostain myrkytyksestä lääkäri mainitsi. Tiistaita odotellessa. Onneksi Basso on ihan normaali oma itsensä muuten, kauhian laiha poika vaan.

Palailen Bassoaiheeseen kun tiedetään taas enemmän. Jotenki outoa että se olisi jostain jopa vaarallisen kipeä kun se on kuitenkin niin reipas ja muuten normaali pieni koira.

Taidetaan tänään käydä katsomassa Bassolle haalaria, kun sillä ei tuota läskiä ole luiden päällä minkään vertaa.


You Might Also Like

0 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake