Basso Kotona

Pakkasta pakkasta pakkasta

10.37Anni

Mukava huomata että blogin on löytänyt joku muukin kuin omat vanhemmat ;)

Kovasti harmittaa ettei tämän flunssan takia ole oikein päässyt nauttiman ihanista aurinkoisista pakkaspäivistä. Tänään ajattelin repäistä ja lähden kuvaamaan sukulaisten lapinkoiraa auringonpaisteeseen. Vaatetta vaan päälle kunnolla niin eiköhän tuolta hengissä tulla takaisin.

Tänään näin jotain aivan kummallista kun tässä tietokoneella istuskelin ja puhuin puhelimessa. Asutaan aivan keskustan nurkalla joten näky oli juurikin sen takia niin jännittävä! Pihan poikki lensi iso lintu, pöllö? jolla oli kynsissään harakkajääpuikko. Harakka on jo iso lintu, mutta se oli ainakin kaksi kertaa harakan kokoinen kauhea pötkylä. Tuosta se lensi matalalla meidän ja naapuritalon välissä ja kynsissä oli kuollut ja jäätynyt harakka. Eihän keskustassa sellaisia ole? Pöllöjä siis.

Se oli tämän päivän luontohetki keskustassa.

Eilisen luontohetki olivat tilhet jotka söivät aroniapensaan marjoja tuossa sisäpihalla. Otin niistä kuviakin, en vaan ole jaksanut koneelle laittaa.

Wissi lämpenee päivä päivältä enemmän pikkuBassolle. Ne on kulkeneet taas yhdessä, nyhvänneet vessapaperihylsyjen kanssa ja painineet. aika aww<3

 

Kevätaurinkoisin tunnelmin jatketaan eloa!

You Might Also Like

1 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake