Basso Kotona

Arki normalisoituu

11.06Anni


Pojat on meillä jo alkaneet leikkiä paljonkin yhdessä, ainoastaan Wissi on vieläkin aika viileä pentua kohtaan, paitsi että Basso kyllä saa nukkua Hänen Armonsa vieresä kun hänelle sopii, muuten tulee lähdöt murisemalla. Mitäs tässä nyt on mennyt, tänään tulee jo 2viikkoa Basson kotiutumisesta. Oltiin vielä hetki sitten ihan kauhuissaan kun koirat huusivat (Oskaria lukuunottamatta) ihan kamalasti yksin ollessaan. Nyt ei enää ole syytä kauhistella, Basso leikkii, puuhailee ja nukkuu, Wissi saattaa tapansa mukaan luikauttaa muutaman minuutin balladin tai vähän oopperaa, ja Oskari, niin, Oskari nukkuu. Kenelle se ei tullut yllätyksenä.



Mitäs tänne muuta. Pakkasta on edelleen, onhan helmikuu, eikä pentua ole oikein voinut viedä etuovea kauemmas niin että se omin jaloin kävelisi. Takin sisässä onkin pikkueläin matkustanut tässä muutamia kertoja kun ollaan viety isot puistoon tai haluttu muuten vain kävellä pidempi lenkki yhdessä. Ensi viikolla onkin haasteena jättää Basso ihan yksin kotiin. Ilman Wissiä ja Oskaria. HUI. Meteli on nimittäin jo melkoinen kun minä tai Karri lähdetään Osen tai Wissin kanssa ulos pissareissulle. Saas nähdä. Mutta pakko on herran siihen tottua. Me kun ei mitenkään voida sitä ottaa koirapuistoon mukaan isojen sekaan eikä lenkit ole kovin mukavia kun Bassoa pitää kantaa. Pitäähän sitä kaikkien saada vähän omaa aikaa. Kevättä ja lämmitä keliä odotellessa.


Oskari on löytänyt itsestään myös sen aikuisemman koiran nyt kun Basso on tullut. Ne leikkii kyllä paljon, mutta Oskari on myös uskaltanut ärähtää Bassolle tarvittaessa jos on oikeasti halunnut olla rauhassa.

Meillä on onneksi arki alkanut sujua ihan hyvin kun ei tarvitse stressata yksinolojuttuja (ainakaan kauheasti), ruokailutilanteet hoituu kivasti kunhan Basson pitää poissa muiden kupeilta ja ulkona ramppaamiseen on taas tottunut. Pissoja tulee sisälle varmaan keskimäärin 6 päivässä. Joskus kymmenen ja joskus vaan muutama, riippuu ihan omasta aktiivisuudesta. Vähän kylä tuppaa ärsyttämään kun Basso käy välillä pissalla pedeillä. Niin ja siis vain noiden isojen pedeillä. Omalleen ei ole pissannut kertaakaan. Nyt oli muutama päivä taukoa eikä yhtään pissaa ollut pedeillä. Tänään taas oli sitten ainakin yksi. Saas nähdä onko toisellakin pedillä pissa.

AINIIN! Iloisia uutisia (koirille): Me saadaan toinen sohva (vanha nahkasohva) ja toivotaan että koirat vaihtais yölliset nukkumisensa siihen. On aika vaikea putsata tuota kangassohvaa Oskarin karvoista.

Tässä tälle viikonlopulle kuulumisia, palaillaan kun meillä on jotain oikeaa asiaa muuta kuin söpöjä pennun kuvia ;)




Hauskaa sunnuntaita!




You Might Also Like

2 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake