Joulu lähestyy ja pannat tulivat

22.44Anni

Oskarin ja Wissin uudet pannat :)


 Oskari testaa uutta pantaa käytössä kovalla pakkasella. Käytiin vähän Osen kanssa kahdestaan lumihangessa hyppimässä ja oli mukavaa :) Kameraan juuri ladatut patterit simahtivat parissa minuutissa -24 asteessa.
 Wissiä ei oikein huvittanu esitellä pantaa. Harmi ku en hoksannu ottaa kuvaa Wissistä täydessä talvivarustuksessa aamulla kun koiralla oli villapuku, fleecetakki, keltainen kauluri, töppöset ja panta. Oli topattu koira, mutta olipas myös lämmin koira kun tultiin sisälle. Se ihan tykkäsikin olla ulkona kun ei mistään päässyt pakkanen puraisemaan.
 Ajattelin että ehkä panta tulee paremmin oikeuksiinsa kun leidillä ei ole niin paljoa muuta rompetta niskassa. :)

Me vietetään nyt joulua koirien kanssa mun porukoilla ja koirat tykkää ku on tutut maisemat ja pääsevät haistelemaan uusia tuoksuja välillä. Suolalohi olis tänään kovasti kiinnostanu tätä meirän pariskuntaa, mutta mun piti olla tiukkana kun Wissi työnsi pään pöydälle ja meinasi haukata suoraan kädestä kalan parempiin suihin :D Aika ahne koira kyllä. Eivät onneksi saaneet kalaa, oli sen verran suolaista että olis saattanu janottaa.

Huomenna onkin sitten aatonaatto ja menen hakemaan vielä omaan kotiin jääneet koirien lahjat ja muita pikkuasioita. Sitte loikoillaan ja poltellaan kynttilöitä ja tunnelmoidaan koirien kanssa. :)

You Might Also Like

0 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake