Viikko jo uudessa kodissa

10.11Anni

Nyt ollaan asusteltu viikon verran uutta kotia. Täytyy sanoa että on ollu mahtavaa!
Tässä listaa hyvistä puolista:

1.Hyvällä paikalla
2.Lähellä koirapuistoja
3.Isompi kämppä

Sitte tää tärkein!

4. Koirat saa olla enempi ulkona ku päästään paremmin puistoon josta johtuu->
5. Että Wissi on ollu yksinolokerroilla erittäin hiljaa!

On ollu tosi mukava kattoa noita nauhoituksia kun koira ei pukahdakaan tai ääntelee ehkä noin muutaman minuutin. Yksinolot on ollu parin tunnin ja siitä alle, joten kokonaista koulupäivää ei olla vielä testattu. Saa nähdä miten sitten käy.

Ajattelin laittaa vähän kuvia kun on ollu kamera mukana muutamalla puistoilukerralla muuton jälkeen. Ei ihme että koirat on aivan rättiväsyneita kun ollaan kotona. Eivät liikahdakaan pedeiltään vaikka kuljetaan ympäriinsä.

Wissi linssilude uudessa kämpässä. Huomatkaa mukava muovilattia jonka rakoihin ei oskarin kuola eikä vesikupista roiskuttama vesi valu!




 Komia Ossikossi







Tässä on hauskannäköinen tilanne ku omat tulee polulla rotikkaa vastaan ja Ossi vähän pörhistelee


Tässä eilisen puistoreissun kuvasaldo joka on erittäin huonolaatuinen hyvän kuvaajan (eli minun) takia. Höyhtyällä ollaan.





Nyt kun Wissi on saanut taas juosta oikeasti päivittäin puistossa, siinä huomaa ihan selvän eron puistoleikeissä. Se ei enää ole niin kovakourainen ja raju, eikä mene yhtäpaljon ylikierroksille kuin vielä hetki sitten. Edellisessä kämpässä puisto oli niin kaukana ettei sinne jaksanut kävellä ja autollakin pääsi ehkä kerran viikossa.

Nyt pitää skarpata jä käydä melkein joka päivä että saadaan pidettyä tämä tasapainoinen väsynyt ja hiljainen(yksinollessaan) vinttikoira. Ja ihan mahtavaa että tässä noin vartin kävelyetäisyydellä löytyy neljä puistoa! Lälläslää. Kukapa voi sanoa samaa ^.^



Pikkusisko on ollut viikonlopun kylässä ja koirat on saaneet ekstrarapsutuksia. Eilen piilotettiin iltaruoka pahvilaatikkoihin. laitettiin sanomalehtiä rutuun ja päällekkäin ja pinoon laatikoihin ja laatikko vähän kiinni. Siinä oli sotkuinen ja Oskarin osalta äänekäs iltaleikki. Ossi repi ja tuuskasi niin kauhealla vauhdilla että huonekalut vaan kolisivat.

Lopuksi vielä väsynyt koira: 

Olkaatten hyvä!

You Might Also Like

1 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake