Oskari Tessa

Terassiloikoilua

22.15Anni

Tänään iltapäivästä harrastettiin terassiloikoilua kun olin tullut koulusta kotiin. Hoitokoira Tessa oli menossa mukana oman pallonsa kanssa. Eihän ilman sitä voi ulkona ollakaan.
Pihalta löytyi muutama haukotteleva koira. Silmät ja korvat putsattiin, pallolla leikittiin ja painittiinkin.

Kaiken laiskottelun jälkeen illalla jaksettiin käydä vielä koirapuistoilemassakin. Siitä kuvia myöhemmin. Sadasta kuvasta on taas karsittavaakin ihan riittämiin.

Pari sanaa täytyy kirjoitella tuosta Tessasta kun on ollut meillä hoidossa. Tessa on kuusivuotias labbistyttönen, ja kun se vanhemmille tuli hoitoon muutama viikko sitten, me kovasti mietittiin kannattaako sitä Wissin kanssa tutustuttaa ollenkaan. Ovat kuitenkin suunnilleen samanikäiset nartut ja voisi hyvinkin luulla että kärhämää voisi syntyä. Kuten kuvistakin näkyy, ei ongelmia ole ollut, kertaakaan. Tytöt ei ole sydänystäviä tietenkään, mutta Wissi etenkin pitää etäisyyttä Tessaan. Puistossa yhdesti Wissi rupesi tapansa mukaan jahtaamaan, kohteena olikin Tessa. Ei onnistunut. Tessa kääntyi ja rähähti ja Wissi on sen jälkeen jättäny Tessan rauhaan.

Wissi on tuollainen mukautuvainen likka <3 Tessa ja Oskari on paininu olkkarin lattialla monesti ja monesti, mutta Tessa ei ole niin kova leikkimään muiden koirien kanssa kuin nämä kaksi. Ihmisten kanssa Tessa kyllä puuhaa, hakee palloa ja hakee vähän lisää palloa.

You Might Also Like

0 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake