Rajasaaressa treffeillä

20.45Anni

Wissi pääsi tänään treffeille Rajasaareen. Käytiin moikkaamassa Wissin kotihoitajaa jolla Wissi oli ennen kuin löysi meidät. Hällä on neljä koiraa ittellä ja Wissi oli niin innoissaan kun näki kaikki uudelleen ja oli innoissaan myös vanhasta hoitajastaan. Riehumista riitti ja Wissi spurttaili pitkin rantaa aivan onnessaan. Välillä jonon etunenässä ja välillä juoksi jonkun muun perässä.

Oskarilla meinasi olla ikävä kokemus tämä puistoreissu. Ensimmäisenä muutama koira rupesi sitä astumaan, ja kun Oskaria rupesi hirvittämään niin sekaan tuli lisää koiria. Itseluottamus tippui minuuteissa ihan nollaan ja Oskari kellotti kyljellään tai selällään jakuvasti. Lähdettiin saaren kiertoon, mutta muutamat sinnikkäät seurasivat pitkään ja piti odottaa että joku hakisi ne pois. Oskari on jostain syystä tuollainen astujamagneetti. Kait se on tuo kun se on leikattu, paitsi että pienempänäkin se jäi monesti alistettavaksi ja makasi vain kun ei uskaltanut liikkua. Kun mentiin takaisin rannalle sinne ilmestyi iso rhodesiankoira uros joka rupesi ylläri ylläri astumaan Osea. Alistiko vai astuiko kun luuli nartuksi, mene ja tiedä. Omistaja oli sitä mieltä että leikattu uros voi aiheuttaa samanlaisen reaktion kahdessa viriilissä uroksessa kuin narttukin ja voi syntyä tappelu. Ai että me ei sitten Oskaria enää viedä puistoon kun pojat voi siitä tapella?

Muta jatkossa kyllä vähän väistetään noita dominoivia isoja uroksia, ei se Oskari niille mitään uskalla sanoa. On se parempi koirallekin ettei niistä tarvitse stressata. :)

Mutta hei, tässä sitten niitä kuvia reissusta, kavereita ja ihan tuntemattomia koiria.

You Might Also Like

0 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake