Iltasyömingit

21.23Anni

Tänään puuhasteltiin iltaruoka ihan uudella tyylillä. Sain vinkin miten vois nappuloita piilotella ja koirien älynystyröitä herätellä ja päätin kokeilla iltaruualla, kun olivat tuossa kovin levottomia. Laittelin puolet nappuloista käärittyjen pyyhkeiden sisään ja puolet molekyyliin. Saivat siinä ihmetellä molekyylin tyhjennettyään että miten hitossa nappulat tulevat ulos kangasmytystä.

Niin ja pyyhkeethän solmin vielä kertaalleen ettei tehtävä olisi liian helppo. Kiitos Lindalle vinkistä. Koirat eivät hotkineet nappuloitaan kerralla kun joutuivat töykkimään ja repimään pyyhemyttyjään auki.

Tuhina oli aika kovaäänistä. Nappulat haisi ihan lähellä mutta suuhun niitä ei saanut millään. Otin videoita muutamia tuosta touhusta, pitäisi laittaa ne koneelle niin voisi laittaa tännekin jokusen jos niistä näkee tämän hauskan puuhastelun.

Wissi menee keskiviikkone hampaiden poistoon. Jännittää vähän kun leikkaukseen menee kuitenki kolme tuntia, tai sen verran siihen on varattu. Pitää katsoa paljonko niitä hampaita sitte poistetaan ja mitä muuta siellä mahdetaan tehdä. Kuulumisia sitten kun koira on kotiutunut.

AINIIN! Ja huomenna mennään Wissin kanssa vinttikoiratapaamiseen klo 9, joten siitä kuvia tuonnempana, toivottavasti.

You Might Also Like

0 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake