etusivu Hyrrä

Yli puolivuotias kakara

12.10Anni


Jestas ku aika mennee nopiasti. Hyrrä täytti tammikuun 21. päivä 6kk. Kuvituskuvina vähän vanhempaa materiaalia. Joulukuun loppupuolella kuvattua.



Hyrrästä on kyllä kauhealla vauhdilla kasvamassa mahottoman hieno ja reipas nuori koira. Me otetaan elämä aika rennosti, ainakin Hyrrän mielestä. Minä tietenkin taustalla huolehdin koko ajan että tulee tasaisesti edelleen vaihtelua viikkoihin, nähdään koirakavereita ja käydään treenailemassa muuallakin kuin hallilla ja kotona. Ja mulle tärkeintä; opetellaan niitä perustaitoja, rauhoittumista, paikallaoloa, käsittelyä ja harjausta. Pieniä hetkiä aina johonkin väliin. Sekin on tuottanut ilahduttavan paljon tuloksia vaikka välillä pieni perfektionisti mun päässä sanoo, että enemmän ja useammin pitäis treenata kuin pari kertaa viikossa pieniä hetkiä. Pitää pitää palautekeskustelu sen perfektionistin kans. Hyvin pärjättäis ilman sitäki :'D



Hyrrä palkkautuu kivasti leluilla. Pallo, riepulelut, vinkulelut, U name it. Tästä aiheesta ku mulla on vielä vähänlaisesti kuitenkin tietoa taustalla, ilmoittauduin jo viime syksynä luennolle + käytännön harjoitteluun Hyrrän kans. Nimittäin vihdoin Jaana Pohjola on tulossa Ouluun nyt helmikuussa, 22. päivä. Päästään Hyrrän kanssa kokeilemaan ihan uusia juttuja joista olen lukenut mutta en ole ottanut käytäntöön.
Luennon nimi on Kysytään koiralta ja me osallistutaan sen lisäksi treeniin: Palkkion valinta - selvitä valintapelin avulla mikä koiraa motivoi. Muihin treeneihin jään sitten kuunteluoppilaaksi. Mukava lauantai siis odotettavissa!


Rauhoittumisharjoitukset on kyllä tuottaneet tulosta. Hyrrä osasi viime viikolla pyynnöstä käydä makaamaan omalle alustalle kun minä tasapainoilin samalla dobo -pallon päällä. Mun huojuminen oli kuitenkin sen verran hauskaa ettei Hyrrä malttanut ihan mahdottoman kauan odottaa, mutta jo se, että se malttoi mennä maaten ja pysyä siinä ja toisaalta palata sinne aina uudelleen oli ihan mahtavaa. Palkkasin sitä alustalle satunnaisilla herkuilla ja kehuilla.


Me siis on aloitettu agilityn alkeet -kurssilla Avarianilla. Kurssi jatkuu vielä maaliskuun puoliväliin, joten hauskoja treenejä on luvassa. Kyselin myös kuukausikortin perään, jotta voitaisiin käydä Hyrrän kanssa treenailemassa vaikka aamulenkin ohessa. Halli kun on ihan kävelymatkan päässä.

Nyt painelen muihin hommiin tältä erää. Olipa mukava pitkästä aikaa palata blogin pariin.








You Might Also Like

0 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake