Basso Hailuoto

Meidän heinäkuu kuvin

21.23Anni




Otetaan vähän pakkia. Syyskuu on saapunut ja täytyy siirtyä pikkuhiljaa pimeisiin iltoihin ja heijastinliiveihin. Siirsin puhelimella otettuja kuvia koneelle ja tein muutaman kollaasin heinäkuun koirajutuista mitkä on tarttunut matkaan.
Heinäkuussa käytiin vkloppupiknikillä Värtössä, Wissin kanssa puistoilemassa ihan kahdestaan, viileillä iltalenkeillä lämpimän päivän jälkeen ja talsittiin muutamissa rapakoissakin.


Minä kävin koirien kanssa pikavisiitin porukoiden vuokraamalla mökillä Hailuodossa. Koirat kävi veneilemässä, pienellä kävelyllä sateen tauottua sekä luettiin kirjaa ja nautittiin vapaapäivästä. Bassolla oli oma henkilökohtainen ongelma sohvan takana, josta ei saatu selkoa.
Mökkirannassa ei tuullut pahasti, mutta kun käveltiin aakeellelaakeelle rannalle jossa oli mökki viimeksi, oli tuuli "aika" reipas. Ja vielä uintireissua tuonne rannalle muka oli suunnitelmissa. Ei sit menty. 


Sit me reffattiin Turoa ulkoilun merkeissä. Basso oli kova jätkä ja käveli Wissin ja Turon välissä ilman hätäpakituksia!


Sit meidän matto! Meidän uusi maaginen matto tuli taloon heinäkuussa! Koirat rakastaa tuota matoa ja mä rakastan tuota mattoa koska se on tehnyt hyvää meidän koirille. Oskari ja Wissi on lähentyneet matolla pötköttelyn ja leikkimisen seurauksena ja koirat on oppineet leikkimään (ainakin välillä) suht hillitysti matolla. Mulla on puhelimessa varmaan sata videoklippiä aina eri päiviltä ku ovat intoutuneet leikkimään.
Leikin alkuun tarvitaan siis se, että minä menen matolle istumaan tai pötköttämään. Koirat tulee heti paikalle ja joko käyvät nukkumaan mun viereen tai alkavat touhuta keskenään.


Sit koska ollaan maailman kovimpia pötköttelijöitä ni ollaan myös pötkötelty todistettavasti heinäkuussa. Yllä Bassoedition ja alla Wissiedition.



Käyn läpi vielä elokuun kuvia ja jos niiden muokkaus ei veny lokakuulle asti ni saatan laittaa niitäkin blogin puolelle :D

You Might Also Like

0 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake