Wissi

Wissi hoitaa (not)

16.00Anni

Wissi on vastikään toiminut tärkeässä tehtävässä. Hyvän ystäväni lapsi kävi tekemässä ensimmäistä kertaa lähempää tuttavuutta koiriin ja meillehän ne sitten toki tulivat erilaisiin koirannaamoihin tutustumaan. Wissi oli pienen tytön seurassa kaikkein turvallisin vaihtoehto. Kuten kuvista näkee, Wissi oli rauhallinen, eikä hötkyillyt sinne tänne. 


Oskari ja Basso olivat myös paikalla, mutta niistä ei saanut julkaisukelpoisia kuvia, koska vauhtia oli heti huomattavasti enemmän. Oskari kaatoi hännällään pikkuneidin kertaalleen nurin ja kerran häntä osui suoraan silmien korkeudelle. Onneksi parin sekunnin itku riitti ja sitten saattoi jo jatkaa matkaa. 

Pienin ja pippurisin Basso olisi kiinnostanut tätä seikkailijaa kaikista eniten ja neiti piti pitää tarpeeksi kaukana Basson häkistä, sillä sieltä olisi varmasti saanut sormille. Metelistä, hälinästä ja uudesta paikoista huolimatta pikku tättärä ei huolestunut mistään. Kyllä me tästä koiratyttö leivotaan. 


Toisella kertaa käytiin Wissin kanssa pikkutättärän kotosalla viemässä 1-vuotislahja. Lahjan karvainen pää näkyykin Wissin pään takaa. Ensimmäinen oma koira! Wissi meni ympäri asuntoa nuuskien ja tyttö tepsutteli perässä.


Tällä kertaa ei muuta kuin söpöjä lapsi ja koira -kuvia tarjolla.

You Might Also Like

0 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake