Lenni Oskari

Kesää kohti: Uintihommia

17.55Anni

Tänään oli labradoripojilla mukava päivä. Äiti oli varannut Oskarille ja Lennille uintiajan Kiimingin Koirakylpylä Vesipetoon. Oltiin paikalla jo hyvissä ajoin, mutta ei mennyt kauaa kun päästiin poikien kanssa hommiin. Oskarin piti kertaalleen hypätä pois pesualtaasta, mutta toisella kerralla sinne edelleen mentiin itse ja sitten sinne maltettiin jo jäädäkin, vaikka allas vähän kolisi. Alkuviruttelut pojille ja liivit päälle.


Ensimmäisillä kierroksilla oli uittaja Maissi altaassa auttamassa pojat vauhtiin, mutta ei tarvinut kuin yhdet uintikierrokset ja sitten pojat sai painella lelun perässä altaan päästä päähän itsekseen. Altaassa sitten ohjatusti ylös ja ohjatusti takaisin, ettei käy vahinkoja. Vauhtia nimittäin olisi ainakin riittänyt.


Meikäläinen sonnustautui oikein teurastajan essuun kun en huomannut ottaa vaihtohousuja mukaan. Kengät sentään oli omasta takaa. Oskari kävi aina uintikiekan jälkeen oven edessä ravistelemassa ja sitten oli valmis hyppäämään uudelleen altaaseen. Ensin pojat meni vuorotellen, mutta pääsivät sitten lopuksi uimaan yhdessäkin. Altaaseen yksi kerrallaan ettei käy vahinkoa ja sitten lelu altaan toiseen päähän.






Ensi kerralla taidan roudata Wissin mukanani uimahommiin. Sehän on jo kertaalleen uimassa käynyt, eri paikassa tosin. Tuossa sitä olisi hyvää liikuntaa meidän vaivaiselle rouvalle.



You Might Also Like

0 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake