Basso eläinlääkärillä

Basson polvet on terveet!

15.03Anni


Täällä vietetään kevättä! Oskarin korvassa on hiivaa kevään kunniaksi ja Basson polvet on nyt tutkittu epävirallisesti terveiksi. Ehkä meistä Basson kanssa tulee agilityn harrastajia? Polvet tutkittiin sen takia, että Basso ravatessaan pompottaa toista jalkaansa. Vasen takajalka, jota Basso pompottaa, on löysempi, mutta ei luksoidu ja oikea on oikein timmi. Eläinlääkäri kehui Basson muskeleita.

Ihan mahtavaa kun aamulla on valoisaa ja illalla on valoisaa. Mitä sitä turhia valittamaan loskasta ja sulavasta koiranpaskasta kun elämä on kuitenkin ihan jees! Sisäilma on täynnä pölyä ja Oskari avustaa katupölyn pääsyä meidän neliöihin oikein urakalla. Kohta taitaa olla koirien pesu edessä!

Lenni on jo iso poika! Niin komea poika että.

Kuva, iskä

Wissin jalka voi paremmin kuin pitkään aikaan. Wissi alkoi tuossa kolmisen kuukautta sitten syömään aamuruuan yhteydessä Nutrolinin Nivel monitehoa. Ei ole näkynyt ontuvaa koiraa aamuisin eikä pitkien unien jälkeen muutenkaan. Lenkkien jälkeen on vähän venytelty ja hierottu, eikä kipulääkkeitä ole syöty moneen kuukauteen kuin yksi tai kaksi kappaletta.
Aikaisempien kipulääkemäärien takia Wissi syö nyt vatsansuojalääkettä kun neitiä meinaa närästää vähän turhan voimakkaasti välillä. Nyt on kaikki mukavassa balanssissa.


Me Basson kans virkistettiin muistia temppukoulun jäljiltä ja Basso muisti hyvin miten kierretään. Otettiin ämpäri, minkä ympäri Basson piti mennä ja ei mennyt kuin pari toistoa niin herra pyöri kuin väkkärä.
Round and round and round he goes.


Oli ihanat ilmat parin viikon ajan kun joka aamu sai herätä auringonpaisteeseen ja koirat nautti sydämensä kyllyydestä. Mutta vain sisällä. Ulkona aurinko ei lämmittänyt vielä tarpeeksi vanhuksen ja nuoren pinserin luita. Nyt sitten sataa vettä, mutta ai että lähti tehokkaasti jäät pihalta. Ei tartte enää liukastella kun lähtee aamulenkille.


Mitä muuta ihanaa ja positiivista osaisin tänne laittaa. No hei, positiivista ja aurinkoista kevättä kaikille <3 nbsp="">

You Might Also Like

1 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake