Basso koirapuisto

Random puistokuvia

20.16Anni

Tässäpä on vielä loput kuvat meidän yhdestä puistoreissusta mitä laitoin tuohon Oskarin puistopäivä -merkintään.


Yleistä häröilyä

Basso: Juokse nainen!

Wissi vie porukkaa

Onkohan Basso nopeampi kuin keskiverto kääpiöpinseri :D




Basso uskaltaa kyllä lyödä tyttöjäkin!


Oskari tulee ja pelastaa Basson pulasta

Huomatkaa Oskarin vaaninta!

Nää on vähän semmonen lauma, että joukossa tyhmyys tiivistyy. Kuinkahan monta kertaa teen sen saman virheen että en poistu puistosta sillä sekunnilla kun sinne astelee joku toinen koira näiden lisäksi. Yksinään ja kaksisteen nämä vielä menee, mutta kolmestaan. Se on vaan pään seinään lyömistä ja oman pinnan venyttämistä jos ajattelee että kyllä ne tällä kertaa mua tottelee. Joskus vaan olisi niin vastustamattoman ihanaa kurmottaa sitä uutta tulokasta oikein kolmen koplana.
No onneksi mulla itsesuojeluvaisto pelaa, etten ihan hulluksi tule. Otan yleensä Wissin kiinni, se kun on sellainen pätevä akka muiden seurassa. Basson taas pitää nykyään vähän uhota muille puistoon tulijoille, joten sitäkin saa katsoa kenen kanssa sen voi puistoon päästää. Oskari on onneksi kultakimpale jonka kanssa voi huoletta mennä puistoon seurassa kuin seurassa!
Note to self: Älä mene puistoon kaikkien kolmen kanssa jos siellä on muitakin, Pliis!



Basso löytyi! Ja kohta mennään lujaa




Ja on muuten ihana kun on syksy! Mustaviinimarjamehua tai teetä, kynttilöitä ja viltti. Oskari varpaiden lämmittäjäksi, Basso kainaloon ja Wissi viereen. Toiselle puolelle Karri ja telkkarista hyvä elokuva!

You Might Also Like

1 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake