Basso Metsässä

Aurinkoisia aamuja ja metsäretki

17.14Anni

Olin ihan shokissa kun tulin blogiin pitkästä aikaa. Ihan sellaisesta yksinkertaisesta syystä, että olin unohtanut vaihtaneeni ulkoasua blogiin ja säpsähdin vähän tätä pinkin paljoutta!

No, muuta ei anneta uuden ulkoasun häiritä meitä. Tässäpä taas kuulumisia meidän poppoolta. Kevät on edennyt mallikkaasti mitä nyt tänä aamuna tuli lunta, pitkään! Sitten se onneksi muuttui vedeksi. Poden kevätflunssaa ja yritän saada viimeiset koulutyönrippeet valmiiksi (niitä on paljon) jotta pääsen lomailemaan.

Löysin tuossa selatessani Karrin ottaman perhepotretin kolmikosta jonka ajattelin jakaa teille. Näyttävät kaikki ihan omalta itseltään.

Juu no mitäs kaikkea meille kuuluukaan. Wissi on silmätahnakuurilla tulehduksen vuoksi. Eilen käytiin koirapuistoilemassa ja laitan siitäkin kuvia jos ehdin muokkailla niitä. Tähän postaukseen ajattelin laitella kuvia auringonottajista sekä viikonloppuiselta metsäreissulta.

 Meillähän koirat saa mennä sohvalle vain luvan saaneena. Arvatkaapas ovatko nämä kaksi saaneet lupaa. "Muttakun aurinko paistaa vaan tähän!"
Ja on niillä kyllä epäjohdonmukainen omistaja. Otin muutaman kuvan luvattomista auringonottajista. Pikkuinen kissaBasso hinkkaili itseään Wissiä vasten ja sitten ne nukkuivat söpösti vierekkäin aamuauringossa.




Oskari kyllä huomautti että aurinko paistaa myös tänne lattialle, ei oo ihan pakko olla sohvalla. Oskari ei ainakaan olis ku Oskari ei saa (paitsi yöllä Oskari on paljon sohvalla ja nojatuolissa ku sillon Oskari saa) olla.

Huomatkaa isosiskon huolehtiva (ja puristava) tassuote Bassosta. Ei näyttänyt pikku-ukkoa haittaavan. Siihen minä ne sitten jätin koisimaan.

Asiasta tuhanteen. Wissin patista, (joka nivusista poistettiin) tuli tuossa jokunen aika sitten tulokset patologilta. Patti oli saatu onneksi poistettua ihan kokonaan, mutta lausunnosta selvisi että patti oli kuitenkin tosi pahanlaatuinen kantasolukasvain. Lääkäri sanoi että tarkkaile koiraa, tuleeko patteja enemmän. Haava on parantunut hyvin ja Wissi voi jatkaa muiden osiensa rikkomista.

Metsäreissulla (josta laitan seuraavat kuvat) Wissi repäisi toisen etujalkansa anturan rikki. Onneksi verta ei tullut kuin ihan aluksi ja haava parani tosi hyvin. Muitakin vekkejä ja nirhaumia tyttö sai kun juoksi pitkin metsää. Jos sille laittaisi jonkun pistonkestävän puvun? Kurapuvun? Siitähän ei ihan joka keppi menisi läpi. Kuuma mahtaisi tulla :D Josko ei kuitenkaan.

Ensimmäisenä tehtävä: Etsi Basso.

 Oskari teki paljon metsurintöitä jonka seurauksena kotona sitten aamuyöllä vähän oksennettiin.

Basso maisteli. Vähän kaikkea... Massuun meni jäkälät, puolukat, kepit, hevosenpaskat, jäniksenpapanat, lumi, hiekka, you name it! Mutta pienen koiran puolustukseksi täytyy todeta että tämä oli ensimmäinen kerta pienelle koiralle suuressa metsässä. Sellaisessa ihan oikeassa metsässä eikä kotitalon viereisessä pissatuspusikossa. Oli väsynyt pentu kun kotiin päästiin!







Pieni videonpätkä Oskarin ja Wissin juoksuhippasista. Älkää välittäkö (älkääkä varsinkaan säikähtäkö) kun huutelen tuohon taustalle. Ja aika pienenähän tuo video näkyy eikä laatu ole todellakaan hyvä kun koko näytöllä katsoo. Eikai siinä.

Metsässä oli mukana myös sukulaisten labbistyttö Tessa joka on mun vanhemmilla hoidossa pääsiäiseen saakka. Tessasta ei sattunut yhtään kuvaa jossa ei olisi taustalla valmiiksi joku ihminen. En kehtaa muiden pärstää alkaa täällä esittelemään.

Tässäpä näitä kuvia taas vähäksi aikaa ja jopa jotain kuulumisiakin. Loppuun vielä toiselta aamulta köllöttelijät:





You Might Also Like

1 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake