Basso Oskari

Long time no see!

22.17Anni



Joku on sitkeästi käyny kattomassa että tuleeko tänne blogiin enää mitään sisältöä. Pahoitteluni tälle (näille?) sinnikolle (sinnikoille) harvakseltaan tapahtuvasta kirjoittelusta. 
Viimeksi on eletty helmikuuta, pakkasta ja lunta. Tämän päivän keli on taas ollut sateinen mutta suhteellisen lämmin. Ja saa ollakin kun eletään jo toukokuun loppua!



Meillä lähestyy tämän viikon lopulla reissu. Lähdetään häämatkalle Norjaan ja Oskari lähtee mukaan. Ajellaan autolla Ruotsin läpi Norjan puolelle ja mennään Lofooteille. Sääennusteet näyttää lupaavilta. Ei liian lämmin, mutta ei kauheaa sadettakaan, ainakaan tällä hetkellä lupaa.

Reissua varten Oskarille haettiin eläinlääkäriltä ekinokokkilääkkeet. Tältä olis vältytty jos olis ajeltu suoraan Norjaan, sillä Norjaan tai Norjasta tullessa ei vaadita lääkitystä, mutta Ruotsista tultaessa kyllä. Ajellaan vielä niin epäkäytännöllisesti lauantaina illalla takaisin ettei lääkkeen ottaminen kertaalleen Ruotsissa tulisi luultavasti sen halvemmaksi kuin nämä kolme lääkintäkertaa Suomessa. 

Kinttukaksikko Wissi ja Basso jää kotiin hoitajalle Suomen puolelle reissun ajaksi. Kolmen koiran lääkintä olis tullu hiukan kalliimmaksi (vaikka lopulta Oskarin lääkkeet oli halvempia ku ajateltiin) ja sen lisäksi Wissille vähemmän stressiä kun ei tarvitse jäädä yksin mihinkään outoon mökkiin. Mietittiin sitäkin, ettei Wissi välttämättä jaksa liikkua niin paljon kuin on tarkoitus viikon aikana.

Oskarille siis laatuaikaa meidän seurassa viikon verran. Nyt alkaa jo jännitys nousta ku lähtö lähenee!






Yritän palailla blogin pariin vähän useammin. Ehkä sitä kun kesä tulee ja kuvia tulee otettua enemmän ni malttaa istahtaa laittamaan niitä blogiin asti. Nykyään tulee vaan todella vähän ylipäätään käytettyä tätä pöytäkonetta jolla blogia kirjoittelen. Kirjoittaminen toki onnistuisi vaikka tabletilla, mutta kuvien kanssa on aina mukavampi puuhailla tällä koneella.

Palataan!




You Might Also Like

0 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake