Basso Kotona

Kesäkaverit

22.14Anni

Alkukesästä oli meillä kyläilemässä kaverin sekarotuinen pikkukettu. Tyttösen mielestä oli erijännää olla näin monen koiran kanssa samassa asunnossa, mutta pienellä ohjeilulla kyläily sujui mallikkaasti.

Yllättäen hieman ujon koiratytön mielestä Wissin raisut leikkiinkutsut ja mölinät ei olleet kovin suosittuja. Wissi sai katsella menoa vähän sivummalta kun pikkukettu Dari leikki vuorotellen Basson ja Oskarin kanssa. Ihan kivat leikit neiti olis saanut aikaan yksinäänkin, kaikkien ihanien lelujen keskellä!






Pikkuketun lisäksi meillä on käyneet kylässä Pepe sekä keväällä koulukaveri koiransa Rymyn kanssa.
Rymy ja Wissi ottivat yllättäen yhteen Oskarin vuoksi. Rymy on leikkaamaton uros ja on ihan rakastunut Oskariin. 
Wissi tuli liian lähelle Oskaria, Rymy irvisti, Wissi irvisti takaisin, notta ei pienet uroksenrääpisköt hänelle ala ja sit Rymy kävi päälle. Tuli kumpaankin pari pikku koloa, mutta ei sen ihmeempiä. Itse en ehtinyt tilanteeseen puuttua, koska en uskonut, että Rymy ottaisi Wissin kanssa yhteen kun muuten tuntuu tätä kunnioittavan (kun Oskari ei ole läsnä) Basson kanssa Rymyllä on aina aika hauskaa ja Bassokin tykkää samankokoisesta kaverista. Rymy on rodultaan pieni portugalinpodengo.


Wissi ja Pepe treffailis mielellään enemmänkin leikin merkeissä, sen verran hauskaa oli kahdella galgovanhuksella porukoiden takapihalla tanssiessa.






Kukahan meille tulee kylään seuraavaksi?

You Might Also Like

0 Jälkeä kirjassa

Flickr Images

Yhteydenottolomake